|
14.06.2023 08:40

Дружина Решетніка Христина відповіла, чому Топольский та Лозовицька розійшлися – “Не пройшли випробування”

Автор: Юлія Ящук

Цікаво спостерігати, як на власних очах будується нова історія кохання, особливо приємно, коли ці стосунки зберігаються після вимкнення камер. Небагатьом парам після закінчення “Холостяка” вдається зберегти стосунки й наші герої не виключення.

Після фіналу проєкту, Катерина розповіла, що спочатку вони з Алексом намагалися побудувати спільне майбутнє, однак згодом зрозуміла, цей чоловік в житті зовсім не той, за кого себе видавав в період знімань шоу. Додала, що він не готовий брати повну відповідальність за себе та свою половинку, тому радить Алексу подорослішати.

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський на фіналі проєкту Холостяк-12

Дружина телеведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка Христина, в блозі соціальної мережі Instagram висловила свою думку, чому парі не вдалося зберегти тих почуттів у реальному житті, які склалися в романтичному реаліті. Жінка вважає, що пара не пройшла випробування спільним життям.

“Мені здається, після закінчення проєкту не пройшли випробування спільним життям – в обох було різне бачення стосунків і очікування один від одного”. – розповіла Христина.

Дружина Решетніка Христина відповіла, чому Топольский та Лозовицька розійшлися

Нагадаємо, що переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька нині щаслива в нових стосунках з іншим чоловіком. Після такого публічного будування кохання дівчина вирішила приховати деталі особистого життя, тому ані ім’я бойфренда, ані вік чи рід діяльності чоловіка публіка не знає й донині. Додала, що з ним легко, він відповідальний, може дати влучну пораду, а також їй є чому в нього повчитися.