Христина Решетнік вперше показала свого батька: як виглядає тесть ведучого “Холостячки” Григорія Решетніка

Ведучий найромантичніших реаліті-шоу українського телебачення "Холостяк" і "Холостячка" щасливий у шлюбі з коханою дружиною Христиною. Жінка вперше показала свого батька, на честь якого вони з зірковим чоловіком назвали сина. Тож як виглядає тесть Григорія Решетніка?

Не дарма родину Решетнік називають однією з найміцніших у вітчизняному шоу-бізнесі. Вже більше десяти років триває шлюб Григорія і Христини, і за цей час вони встигли стати щасливими батьками трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра.

Наймолодшому скоро виповниться рік, а коли дружина телеведучого ще була вагітною, шанувальники були впевнені, що народиться дівчинка. Втім, у майбутньому це не виключено, адже пара не збирається зупинятися на досягнутому і планує четверту дитину.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку.   Решетнік разом з родиною
Дружина та діти Григорія Решетніка

На відміну від більшості знаменитостей Решетніки не ховають спадкоємців від камер та з радістю публікують у соцмережах сімейні фото. Цього разу Христина вирішила познайомити підписників з дідусем синів – своїм татом. Вона виклала серію кадрів з відпустки в Турції, де разом з ними відпочивали її батьки:

“Менше тижня тому ми були в купальниках, аж не віриться. І під час відпустки я знову відчула, як класно 24 години на добу бути татовою донею. Ну я це відчуваю завжди, але на відстані майже 700 кілометрів, бо тато з мамою живуть в Івано-Франківську”, – пише Христина.

Христина Решетнік вперше показала свого батька
Христина Решетнік вперше показала свого батька

Виявилося, що тесть Григорія Решетніка – єдиний в компаніх своїх друзів з такою великою кількістю онуків, а особливий зв’язок він має з середнім онуком:

“В нього повна колаборація з Дімулею – не даремно ми назвали синулю на честь дідуся. Але насправді, мій татуляшик – це не дідусь. Бо він – справжній енерджайзер, який на відпочинку обійшов з онуками всі тусовки, гральні автомати, водні гірки і басейни. Він не боїться ні глибини, ні холодної води, ні павуків. Він навчив мене грати на більярді, в футбол і в шахи, а ще ремонтувати, вкручувати лампочки і відрізняти дриль від болгарки. Словом, я твоя доня, Татку. Хочу, щоб ти усміхався і був мені щасливим багато-багато років! Люблю”, – завершила цей зворушливий допис зірка.

Коментатори побажали чоловікові здоров’я, а також подякували йому за чудове виховання Христини.

Схожі статті