|
13.06.2023 23:59

Тімур Мірошниченко стане батьком і розсекретив, кого з дружиною усиновлює прямо зараз: “Ще зовсім трохи”

Після 24 лютого кількість сиріт в Україні стрімко збільшується і, на жаль, зупинити це поки що не вдається нікому. У зв’язку з цією проблемою велика кількість знаменитостей публічно заговорила про своє бажання усиновити дітей. Це послужило не тільки підняттям проблеми на поверхню, але й натхненням для глядачів, або ж свого роду поштовхом для них на роздуми стосовно подібного кроку.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити

І хоча багато зіркових пар активно говорила про бажання усиновити сироту, саме Тімур Мірошниченко став першим, який перейшов від слів до діла.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити

Ще минулого року разом зі своєю дружиною Інною він заговорив про те, що в їхній сім’ї з’явиться третя дитина. Зокрема, чоловік зізнався, що процедура дуже ускладнена бюрократією і має багато підводних каменів. Тим не менш, справа вже знаходиться на фініші, а тому зірка розсекретив стать усиновленого дитя.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити

Зі слів дружини Тімура Інни, в них з’явиться синочок. Якого віку буде дитина, а також з якого регіону поки що невідомо.

Тімур Мірошниченко розповів, кого вирішив усиновити. Скріншот повідомлення від Інни Рудник

Безумовно, перш ніж приступити до діла зіркові батьки поспілкувалися та зблизилися з малюком, і вочевидь увесь цей час підтримували з ним близькі взаємини.

Нагадуємо, раніше дружина Тімура Мірошниченко Інна Рудник розповідала про те, через яку кризу пройшла через материнство. Свою вагітність вона сприйняла далеко не так позитивно, як її чоловік, а тому попереду на жінку чекала післяпологова депресія. Впоратися з нею їй було неабияк важко, але вийти зі з цього стану таки вдалося.

Зараз же жінка демонструє не тільки бажання бути щасливою матір’ю, але готова бути прийомною для тієї дитини, яка була полишена родини внаслідок війни. Українці поставилися з великою повагою до даної новини і підтримали зіркову пару у їхніх намірах, адже вони виявилися дуже благородними і важливими для суспільства.