Тимур Мірошниченко показав, як заснув просто в ефірі: врешті-решт вести “Сніданок” не легко (ФОТО)

Тимур Мірошниченко досить популярний український телеведучий, який є дуже затребуваним серед українських телеканалів. Тимура часто можна помітити на різних заходах у ролі ведучого.

Тимур дуже талановитий чоловік, який досяг свого успіху самостійно, ому він має гарну репутацію. Його дуже поважають колеги, бо він завжди готовий прийти на допомогу, дуже професійно себе поводить на роботі, а також він є гарним другом. Та особливе захоплення Тимуром з’являється тоді, коли тема заходить за його родину.

Дружиною Тимура є Інна Мірошниченко, яка також ведуча, але на відміну від чоловіка Інна веде новини. Тому її робота є трошки серйознішою. Ця зіркова пара дійсно є прикладом для багатьох інших, оскільки вони мають повагу одне до одного, кохання, вони розуміють одне одного з погляду. Саме тому в їхній родині майже ніколи не буває сварок, а панує гармонія та спокій.

І насправді багатьох це захоплює, і родину Тимура вважають дійсно зразковою, тому що нещодавно вони з дружиною прийняли серйозне рішення про усиновлення дитини. Багато зірок казали про свої плани на усиновлення, а Тимур та Інна просто мовчки розпочали цей процес, і незабаром вони будуть батьками трьох дітей.

Відомим Мірошниченко став завдяки шоу “Сніданок”, який веде разом з іншими колегами. Всі телевізійники вважають, що ранкові шоу найскладніші, адже треба неймовірно рано вставати. Тому що треба зібратися, доїхати, підготуватися та прокинутися.

Тимур заснув в ефірі

Так, на одному з останніх ефірів “Сніданку з 1+1” Тимур показав фото, де він просто в ефірі лежить на диванчику у студії та спить. Можливо це було заради жарту чи у них була перерва, але фотокартка на якій Мірошниченко спить або дрімає каже сама за себе.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.