|
21.06.2023 13:07

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан кинула Заливако і розповіла, чи спілкується з екс-чоловіком політиком

Автор: Юлія Ящук

Учасниця 11 сезону романтичного проєкту “Холостяк” Анна Богдан з першої хвилини своєї появи на зніманнях не приховала, що перебувала в шлюбі з відомим політиком та юристом Андрієм Богданом. Для пересічних громадян це стало неочікуваністю, адже чоловік у своїй біографії не вказував, що був двічі одруженим громадянином.

Звичайно прихильників шоу зацікавило, чи спілкується Анна зі своїм першим чоловіком, а також не могли не поцікавитися в дівчини, яку реакцію викликала новина в її колишнього про участь в шоу. Однак турагентка запевняє – нині зв’язок вони не підтримують, тому думку щодо цього не знає.

Анна Богдан розповіла, чи спілкується з екс-чоловіком політиком

В мережі зазначено, що політик Андрій Богдан до 2019 року перебував у шлюбі з жінкою Ольгою, яка подарувала йому чотирьох дітей, всіх доньок: Вікторію, Анастасію, Катерину та Софію. Героїня нашого матеріалу розповіла, що три роки вони будували стосунки, півтора з яких – прожили в офіційному статусі подружжя.

Нагадаємо, що після розлучення Анна Богдан пішла шукати свою долю на романтичному проєкті “Холостяк-11”. Після перемоги в шоу, Анна та Михайло демонстрували ідилію в стосунках на просторах соціальних мереж, однак згодом дівчина розчарувала публіку, повідомивши про власне рішення, розірвати стосунки з коханим.

Анна Богдан та Михайло Заливако

Юзери не зрозуміли цієї заяви й ба більше, невпинно намагалися вияснити причину такого раптового розірвання любовного союзу, однак Анна не наважилася розповісти, що стало поштовхом до такого кроку.