Даніель Салем розлучається з дружиною після 17 років стосунків та не приховує причину: “Я дуже ревнивий”

Відомий український телеведучий Даніель Салем публічно повідомив про те, що він та його дружина прийняли рішення розлучитися. Що сталося між подружжям?

Відомий український телеведучий Даніель Салим, який після початку повномасштабного вторгнення пішов захищати Україна на передову, 24 червня повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Марією. Пара перебувала у стосунках 17 років. Також у подружжя є спільна дитина — дочка Луна.

Даніель Салем розлучається з дружиною

Даніель Салем вперше розповів про службу в ЗСУ та своє поранення
Даніель Салем розлучається з дружиною

Даніель завжди позиціонував себе як сім’янин та людина, яка в першу чергу сконцентрована на своїй родині. Однак, за словами зірки, саме недостатнє спілкування з дружиною стало причиною розриву. Ба більше, чоловік стверджує, що мали місце ревнощі, як з його сторони, так і за сторони благовірної, що в цілому дуже негативно вплинуло на стосунки.

Даніель Салем наважився забрати малюка з дитбудинку: у родині телеведучого очікується поповнення
Даніель Салем розлучається з дружиною

“У стосунках мене було мало, у сім’ї – ні. Навіть Маша про це говорить, що у сім’ї я завжди є. Якщо казати сухо, то я виконую обов’язки. Я вважаю, що у них має бути все – спершу вони, потім вже я. Ми  з великою повагою до одного. Важливо, що ми бажаємо одне одному щастя. Найголовніше, що у нас є – це Луна. Ревнощі були в нашій сім’ї. Я дуже ревнивий, Маша теж. Я думаю, що це теж одна з причин”, – сказав Салем.

Вперше новина прозвучала у сюжеті програми про життя знаменитостей “Неймовірна правда про зірок”.

Також Даніель запевняє, що рішення про розлучення було прийнято до початку повномасштабної війни в Україні. А під час вторгнення дане питання було поставлено на паузу і зараз процес відновився.

Примітно, що ще минулого року Деніель запевняв, що абсолютно готовий і має чіткий намір забрати в сімʼю дівчинку з дитбудинку. Мова йде про сироту, яка залишилася без батьків через війну. Але зважаючи на нові обставини, а також нові дані, слова Даніеля викликають багато запитань. Адже у зв’язку з процесом розлучення неможливо усиновити дитину. А тим паче холостому чоловіку.

До речі, з маленькою дочкою екс-подружжя також не обговорювало розставання. Тому на сім’ю чекає багато важливих питань, які буде необхідно вирішити найближчим часом.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.