Ніяка вона не Квіткова: яке насправді прізвище має колишня дружина Нікіти Добриніна з “Холостяка” Даша

Даша Квіткова стала досить відомою завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Так, у дев'ятому сезоні вона прийшла аби завоювати серце відомого телеведучого Нікіти Добриніна, і їй це вдалося.

Раніше Даша працювала майстром-перукарем у топовому салоні краси “G-bar”. Цією професією дівчина насправді була захоплена певний момент свого життя. Але зустріч з Добриніним змінила її життя назавжди. Оскільки всім було цікаво яка ж насправді жінка змогла підкорити серце вибагливого Нікіти, її почали розшукувати у соціальних мережах. Таким чином у Даші з’явилось багато підписників і вона стала дуже популярною.

Даша Квіткова скаржиться на хвору спину
Даша Квіткова

Саме через це Даша вирішила стати блогеркою і почала вивчати цю тему з допомогою коханого чоловіка Добриніна. Варто сказати, що зараз дівчина є однією з найпопулярніших блогерш України. І насправді її прізвище Квіткова також гарно вплинуло на її популяризацію, оскільки воно незвичне, цікаве, досить дівчаче та гарно запам’ятовується.

Як відомо, прізвище свого чоловіка Нікіти Добриніна вона не взяла, оскільки її всі знають під іншим прізвищем. Та насправді ж Квіткова – це псевдонім Даші, але дівчина ніколи в цьому не зізнавалась.

Насправді ж багато зірок беруть собі псевдоніми, навіть її колишній чоловік. Тому не дивно, що вона йдучи на таке масштабне шоу як “Холостяк” хотіла бути більш яскравою та запам’ятатися, а потім це переросло в особистий бренд.

Та днями жінка показала фото свого диплома, де було написано її справжнє прізвище, і насправді вона Даша Вакулович. І у порівнянні з Квітковою, воно дійсно не запам’ятовується.

Справжнє прізвище Даші Квіткової
Справжнє прізвище Даші Квіткової

Тож, змінити прізвище заради своєї популярності – це був дуже гарний хід, з яким Даша точно не програла і стала тією, ким є зараз.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.