|
30.06.2023 12:33

“Мати приїхала”: Маша Єфросиніна показала довгоочікувану зустріч з сином – повела на концерт Полякової

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна активно працює на інформаційному фронті в Україні, а також в громадській сфері, тому рідко бачить сина Олександра через війну.
Автор: Юлія Ящук

За хоробрість та вміння чесно доносити правду світові про нинішній стан справ в Україні, а також допомогу українцям, Єфросиніна неабияк відзначилася в публічному просторі. Жінку за свою тверду громадську позицію на території російської федерації заочно арештували, натомість Марію цей факт тільки повеселив.

Знаменитість з 2003 року перебуває в офіційному шлюбі з Тимуром Хромаєвим. В подружжя з’явилося двоє дітей: старша донька Нана та молодший син Олександр, який з початку повномасштабної війни перебуває на території Польщі з бабусею, мамою Марії.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Нещодавно Єфросиніна поділилася довгоочікуваною зустріччю з сином після місяця розлуки та розповіла, як вони вирішили провести час. Єфросиніна жартома назвала себе “мамою від Бога”, Адже замість розваг в кінотеатрі, закладах громадського харчування повела на концерт у Варшаві своєї хорошої подруги, колеги, співачки Олі Полякової.

Однак зізналася, що отримала багато незабутніх емоцій від співочої події й ніколи не повірила б, що можна плакати від пісень Олі.

“Мати приїхала нарешті до свого сина, який виріс, став таким красунчиком. Ми не бачилися місяць. Вважаю, що я – мати від Бога. Жодна піца так не вразить”, – розповіла Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала довгоочікувану зустріч з сином

Нагадаємо, чоловік телеведучої, голова сімейства Тимур Хромаєв нині боронить Україну в лавах ЗСУ за власної ініціативи. Жінка зізналася, що їй нічого не залишалося робити, як підтримати рішення коханого та чекати на його повернення.