|
06.07.2023 22:27

Куди зник Андрій Доманський? Колишній чоловік Лідії Таран обірвав всі звʼязки, але правду видала дружина

Знаменитий український телеведучий Андрій Доманський після початку повномасштабної війни в Україні видалився з соціальних мереж та не видає свого місцезнаходження.

Тривалий час Андрій Доманський зберігав за собою репутацію ледь не найвідомішого українського ведучого. Зірка постійно знаходився в ефірах, а його обличчя цілодобово з’являлося на екранах. У Андрія була неймовірна кількість фанаток, а за його особистим життям слідкували мільйони.

Однак, все приходить, і все йде. Зараз Андрій здебільшого сконцентрований на своєму сімейному житті, а у публічному просторі взагалі майже не проявляється.

Стало відомо, куди зник Андрій Доманський

Після початку повномасштабної війни в Україні Андрій, як і безліч його зіркових колег, просто зник з інформаційного простору. Так як здебільшого знаменитості вдавалися до такої поведінки через свою втечу, яку намагалися приховати, можна було-б припустити, що Андрій також виїхав. Тим паче, що він є багатодітним батьком і міг би це зробити цілком законно.

Стало відомо, куди зник Андрій Доманський

Особиста сторінка зірки з недавніх пір видалена, а тому слідкувати за його життям та публікаціями на даний момент фанати не можуть. Втім, правду про місцезнаходження свого чоловіка видала Марина Доманська.

Стало відомо, куди зник Андрій Доманський

Так, хоча жінка обмежила доступ до своєї особистої сторінки, вона вказала в описі, що перебуває в Києві. І мало вирогідно, що Андрій Доманський міг би виїхати без своєї сім’ї.

Нагадуємо, що після 24 лютого Лідія Таран разом зі своєю дочкою Василиною від Андрія Доманського евакуювалася до Франції. Дівчинка відвідує французьку школу і час від часу повертається до України. Так, нещодавно стало відомо, що Василина знову знаходиться на батьківщині. Втім, матеріалів, пов’язаних з її поїздкою, дівчина публікує відверто мало. Зокрема, невідомо, чи склала їй компанію матір.

Василина Доманська є третьою дочкою Андрія Доманського. Дівчина народилася під час бурхливого роману ведучих, який так і не переріс у законний шлюб. Згодом в житті шоуменя з’явилася Марина, яка народила йому ще двох дітей. Таким чином, окрім пасинка Доманський виховує пʼятьох спадкоємців від різних жінок.