“Кулінарний дебют”: Лідія Таран вперше навчилася готувати у 44 роки – ось чому Доманський не затримався

Лідія Таран відома і популярна ведуча, за життям якої стежить понад 145 тисяч користувачів мережі. Зірка щиро ділиться новинами з приватного життя і нещодавно вона здивувала новим досягненням – вперше приготувала власноруч для родини. Дізнайтеся подробиці.

Лідія Таран багато років присвятила телевізійній кар’єрі. У кадрі вона справжній професіонал: привітна, усміхнена, креативна. Репортаж зірка може зробити за будь-яких умов. Яка ж знаменитість вдома?

Поза камерами у Лідії починається зовсім інше життя, сповнене турбот. Виховує артистка доньку, батьком якої є Андрій Доманський. Себе Таран називає адекватною мамою підлітка. Дитину просто обожнює, але не балує. Дівчина активно бере участь у родинних подіях, і разом з матір’ю пережила великий ремонт нової оселі.

Тепер є де господарювати. Лідія пробує себе у новому амплуа. Нещодавно вона здивувала прихильників тим, що аж у 44 роки навчилася готувати пиріг. Сливовий десерт непростий, а за рецптом із закордонної преси New York Time. Вийшов він з першої спроби, адже артистка зазначила, що дуже любить випікати.

“З моїх 520 постів тут – жодного кулінарного. Це провал. Бо я ж готую! І навіть печу!
Моя фішка – беру супер хіт-рецепт, який перевірений роками. Але я буду робити це вперше”, – із захопленням написала знаменитість.

Дійсно пиріг вийшов дуже вишуканим та апетитним. Це не могли не помітити прихильники та похвалили кулінарний талант зірки у коментарях:

  • Мені подобається. Спробую приготувати.
  • Цей пиріг неймовірно смачний і завжди виходить з першого разу!
  • Маєте хист до кулінарії.
  • Продовжуйте! Чудовий рецепт.
  • Продовжуйте рубрику і діліться Вашими улюбленними рецептами.

Таран також жартівливо зазначила, що її головний поціновувач пекарського хисту, донька Вася, з’їла цілих 2 шматки. Тож контроль смаку – пройдено!

Схожі статті