“Зачепив” колишню та розійшовся з нинішньою? Особиста любовна драма Дантеса з Дорофєєвою та Кацуріною

Шоумен Володимир Дантес після того, як потрапив до любовного чотирикутника ледь не розійшовся з нинішньою коханою Дашею Кацуріною, однак дівчина сама вирішила спростувати всі плітки.

Українські знаменитості своїм прикладом кожного дня доводять, що не варто звертати увагу на публічний осуд, варто проживати своє життя таким чином, аби відчувати себе щасливим. Володимир Дантес пережив справжню любовну драму, адже після 7 років офіційного шлюбу, співачка Надя Дорофєєва пішла до друга їхньої родини – Міші Кацуріного.

Сам Дантес згодом зізнався, не терпить лицемірства та обману, натякаючи, на образи до колишньої, однак згодом шоумен розповів, що нібито вже нічого не відчуває до Наді, слухає її треки та залюбки б прийшов на весілля до парочки, якщо ті запросять.

Надя Дорофєєва та Дантес
Особиста любовна драма Дантеса з Дорофєєвою та Кацуріною

Не так давно новинний простір почав оприлюднювати інформацію про розрив стосунків Володимира з новою дівчиною Дашею, колишньою дружиною Міші. Кацуріна публічно не привітала коханого з його днем народження, тому наштовхнула на ряд підозр про завершення романтичної історії їхньої пари.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Особиста любовна драма Дантеса з Дорофєєвою та Кацуріною

Словесно ніхто нічого підтверджувати не став, однак Володимир показав розмову з сином Даші, на ім’я Іван, а Кацуріна поділилася розмовою з самим Дантесом по відеозв’язку, підписавши наявний кадр: “Нє, ось де мій”. Таким чином, у власних соціальних блогах закохані вирішили натякнути користувачам, що стосунки продовжуються, а отже, вони не розійшлися.

Розмова Даші і Володі
Розмова Кацуріної та Дантеса

Проте досі залишається відкритим питання, чому Даша не привітала Володимира з його 35-річчям, хоча б в коментарях під дописом, де співак відкрив банку для збору коштів на потреби Збройним силам України.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.