Леся Нікітюк заявила, що ридає через Андрія Данилка: чим довела до сліз найпозитивнішу зірку країни Сердючка

Практично кожен з нас щиро обожнює щонайменше одну знаменитість. Але Леся Нікітюк, розповідаючи про Андрія Данилка, поділилася власним поглядом на захоплення авдиторії.

Сьогодні Лесю Нікітюк обожнюють мільйони українців. Красуня є яскравим прикладом людини, яка зробила себе сама. Вона розуміє, що навколо є безліч людей, які б хотіли познайомитися з нею не лише задля автографів, спільних фото чи спілкування, але й задля досвіду. Сьогодні майстер-класи від знаменитостей для студентів стали модними, тому Нікітюк цілком могли б слідувати тренду. Але вона має інший погляд на себе та свою затребуваність.

Леся вважає, що сучасна молодь не потребує уроків і порад від неї, оскільки вона прекрасно справляється самостійно. Представники нового покоління швидко стають зірками, знаходять менеджерів та навчаються швидко й ефективно виконувати всі задачі. Тому власний досвід Нікітюк залишає для найближчих людей зі своєї команди або для тих, з ким телеведуча хоче співпрацювати. Такі люди у неї вже є і з ними вона залюбки ділиться всім, що вміє.

Леся Нікітюк зі своїм колегою по ефірах Нового каналу Богданом Шелудяком
Леся Нікітюк зі своїм колегою по ефірах Нового каналу Богданом Шелудяком

А ось у дитинстві Лесі вищезгаданих майстер-класів практично не було. Тому майбутня зірка надихалася іншими знаменитостями. У віці з 12 до 17 років найбільшим кумиром для Нікітюк була Брітні Спірс. Але телеведуча звертала увагу не лише на іноземних артистів, а також на українських. Леся може згадати багато цікавих знаменитостей. Але по-справжньому великою постаттю, чий масштаб неможливо осягнути, вона вважає Андрія Данилка.

Саме він в образі Вєрки Сердючки відкрив дорогу для інших українських артистів розмовного жанру. Леся дуже вдячна йому за це та безмежно поважає Данилка. Вона навіть зізнається, що починає плакати, коли бачить Андрія Миколайовича. Але лише від позитивних емоцій.

Схожі статті

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?

“Я так старався і зайшов так далеко”: Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком

Відомий український хореограф Влад Яма показав іншу сторону свого життя з яхтами і будиночком. Як саме танцюрист влаштувався у Сполучених Штатах Америки?

Шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 40 років: за 15 років кар’єри ведучий став зіркою багатьох каналів

Телеведучому Володимиру Остапчуку, який засвітився на головних телеканалах України, виповнилося вже 40 років! Нині він продовжує вести ранкове шоу, а ще чекає на народження третьої дитини.