Продюсери розсекретили імена ведучих “Голосу країни-13”: прізвища цієї зіркової парочки вам точно відомі

Шоу "Голос країни" – це завжди щось неймовірне, цікаве і магічне. Адже кожного сезону ми бачимо, як розкриваються таланти, наші, рідні українські голоси звучать на екранах телевізору мільйонів глядачів.

Про новий сезон “Голосу країни” вже багато чого відомо, наприклад, хто буде новими зірковими тренерами. Цей склад неймовірних професіоналів, які можуть створити особливий настрій на шоу. Ними стали чарівна Юлія Саніна, яку глядачі хотіли бачити у цьому кріслі вже кілька років поспіль. Талановитий та унікальний Артем Пивоваров, який точно стане родзинкою сезону. Впевнена Надя Дорофєєва, яка вже вигравала це шоу зі своєю командою. А також Іван Клименко, який може розгледіти найяскравіший діамант серед усіх інших.

Отже, такий тренерський склад має створити щось надзвичайне для учасників і глядачів. Продюсер Володимир Завадюк багато разів згадував, що цей сезон буде особливим і у нього буде новий сенс та нова задача. Адже зараз Україна переживає важкі часи, в які нам конче важливо демонструвати яка ми нація. Показувати свою силу, свою незламність і лікувати одне одного будь-якими засобами. А пісня, як відомо, завжди лікувала людей.

В цьому сезоні також вже є одне нововведення – саундтрек, якого до цього ніколи ще не було. А от які вимоги до учасників, поки не розсекречено, проте відбір талантів для сліпих прослуховувань триває. Також відомо, що знімати тринадцятий сезон “Голосу країни” скоріше за все будуть у Польщі, принаймні зараз тривають переговори.

Але головна інтрига сезону також вже розсекречена – це ведучі. І ними знову стали Катя Осадча та Юрій Горбунов. Це зіркове подружжя вже кілька років разом стоїть на сцені “Голосу” та підтримують конкурсантів своїми порадами і словами.

Для Катерини та Юрія цей проєкт є доленосним, оскільки саме воно звело їхні серця та дало зрозуміти, що кохання можна знайти будь-де та в будь-який час. Вони знайшли одне одного на зйомках шоу талантів, і тепер поєднані на все життя.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.