|
26.07.2023 13:37

Фіналістка “Холостяка” Саша Погорєлова зізналась, що закохалась: Топольський втратив всі шанси

Олександра з першої вечірки одягла на себе образ впевненої та неймовірно харизматичної жінки. Але згодом її образ стих і вона почала поводитися дуже сором’язливо. І це встиг помітити Алекс, саме тому він почав багато спілкуватися з Сашею й допомагав їй більше розкритися. Вона стала для нього особливою жінкою, яка лише підігрівала його інтерес до себе та своєї особистості.

Саша Погорєлова

Саша майже одразу закохалась у Топольського і це було дуже помітно, оскільки дівчина не намагалась приховати свої почуття. Певний період здавалося, що саме вона і стане обраницею Алекса. Проте їхні плани на майбутнє суперечили їхнім почуттям. Тому, у холостяка було багато сумнівів щодо Погорєлової. І врешті решт вона пішла на фіналі та поступилася Каті Лозовицькій та Саші Мудрій.

Звісно дівчині були неприємно, адже вона насправді закохалась у Топольського. Та з часом все минає, головне знайти справу, яка буде тебе відволікати. І Погорєлова з головою пішла у роботу, а також її рятував спорт.

Майже одразу до Саші прийшла популярність, у дівчини з’явилась велика аудиторія. І тепер Саша ще й блогерка. І за все це вона вдячна собі та місту в якому вона живе. І саме Києву Олександра вирішила зізнатися у коханні.

“Я закохалась. І чесно скажу, мені здається, що це назавжди. Моїм коханням став Київ” – написала Саша.

Отже, своє особисте життя дівчина поки що приховує, але любов до міста яке їй багато чого дало, дівчина не соромиться. І це дуже важливо, знати, що ти живеш і місті, до якого випромінюєш любов.