Півфіналістка “Холостяка-12” Саша Погорєлова проміняла Алекса Топольського на завидного Сергія Притулу

Учасниця останнього сезону шоу "Холостяк" Олександра Погорєлова прийшла на шоу з чіткою метою знайти чоловіка, який змусить її знову відчути почуття закоханості, звісно, взаємні. Та це дівчині здобути вдалося.

Саша з’явилась на першій вечірці дуже зухвало та відразу змогла запам’ятатися головному герою. Та й дівчатам також, оскільки дівчина себе дуже чітко поставила й дала зрозуміти, що вона може бути сильною та впевненою в собі конкуренткою. Так і вийшло, адже вона стала фавориткою Топольського. Саме Погорєлова ходила на індивідуальні побачення частіше за всіх.

Саша Погорєлова

Проте після знайомства з родиною в Алекса виникли деякі сумніви з приводу того, що Саша зможе відлетіти повністю з батьківського крила. Тому, попри свої почуття Топольський був вимушений попрощатися з Олександрою.

Але проблема була в тому, що дівчина дійсно сильно закохалася та поїхала додому з важким серцем. Проте часу пройшло багато, і всі почуття вже давно відлягли та серцеві рани від кохання також вилікувалися.

Як відомо, дівчина займається благодійністю для діточок з дитячого будинку, вона разом з подругами заснувала фонд, який дає змогу діточкам малювати картину по номерах та здійснювати їхні бажання. А під час війни Погорєлова вирішила плідно та тісно співпрацювати з фондом Сергія Притули.

“Зараз ми вирішили провести невеликий благодійний аукціон. Ми передали картини по номерах діткам-переселенцям. Їхнє найбільше бажання — якнайскоріше повернутися до рідного додому. Гроші з нашого маленького аукціону будуть передані у фонд Сергія Притули, щоб наблизити День нашої Перемоги. Ти купляєш картину і всі кошти йдуть на ЗСУ” – розповіла Саша.

Також, дівчина показала фотокартку з Притулою, біля дверей його благодійного фонду. Обидва виглядали дуже задоволеними, оскільки вони разом наближають нашу перемогу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".