|
27.07.2023 19:04

Доросла: молодша донька Ольги Сумської Анна вийшла на сцену драмтеатру разом із зірковою мамою

Ольга Сумська народна артистка України, яка продовжує свій акторський рід і не лише завдяки своїй діяльності, а ще й завдяки своїм донькам, які теж обрали акторський шлях.

Сумська народилась в родині артистів, її старша сестра також стала акторкою. І сама Оля у 18 років розпочала свою кар’єру. Першою її роллю стала роль Роксолани, саме вона й зробила з Сумської зірку, оскільки Оля зіграла яскраво та дуже професійно. Й досі Сумська є справжньою легендою кіно, серіалів і театру.

Попри свою завантаженість Оля мала час на будування родини. Жінка двічі виходила заміж, спершу це був її колега Євген Паперний, від якого Оля має доньку Антоніну. А згодом вона вийшла заміж за актора Віталія Борисюка і вже у другому шлюбі вона народила донечку Анну.

Не дивно, що обидві доньки вирішили теж стати професійними акторками. Але Тоня обрала для себе кар’єрне зростання в росії й має там успіх, а також міцну родину з відомим актором. Саме там жінка влаштувала своє життя саме так, як вона і хотіла.

А от молодша донька Ольги та Віталія Анна вирішила навчатися в Україні, вона не хоче, щоб її робота та розвиток залежав від імені її батьків. Анна хоче самостійно продвигатися як акторка завдяки своєму таланту. Власне, так і виходить.

Дівчина вже неодноразово виступала на сцені різних театрів, де показувала свій професійний зріст, адже Аня багато працює над собою і вдосконалює свої навички. А батьки її підтримують та завжди готові показати донці майстер-клас.

Так, днями Сумська показала, як вона разом з дочкою готується до спектаклю в одній гримерці, в яку колись її маленьку приводила мама.

“Гримерка мами, я колись школяркою приходила щодня побути з мамочкою поряд перед виставою, і Аня вперше вийшла на сцену рідного театр імені Гоголя” – написала Оля.

Сторіс Ольги

А на фото жінка показала, як її дочка Аня фотографується в образі у гримерці.