|
29.07.2023 13:36

Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс подала на розлучення з чоловіком: “Мабуть, так мало статися”

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс не полюбляє говорити про особисте життя і зайвий раз цього не робить. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка здебільшого розповідає про своє буденне, а також показує синів-двійнят, які так тішить її аудиторію.

Чоловіка Владислава Неля показувала публіці неймовірно мало. І як з’ясувалося нещодавно, що до початку війни пара прийняла рішення розлучитися. Дійшло навіть до того, що подружжя подали заяву.

Неля Шовкопляс зізналася, що подала на розлучення з чоловіком

Неля Шовкопляс зізналася, що подала на розлучення з чоловіком

Вперше новина про кризу стосунках прозвучала на заході Ілони Гвоздьової. Нещодавно і Аліна Доротюк поспілкувалася з зіркою на цей рахунок і отримала зізнання стосовно того, що зіркова пара досі бореться за своє кохання і намагається знайти шлях до сердець одне одного.

Телеведуча не приховує, що дійсно перебуває з партнером на межі розлучення, хоча офіційного розставання так і не сталося. Натомість є фактичне, адже подружжя не живе разом. Владислав знаходиться поруч зі своєю родиною, хоч і не в одній квартирі.

“Ми вже деякий час не жили разом. І подавали на розлучення. Але, мабуть, воно так мало статися. Він поруч із нами живе, абсолютно у всьому допомагає з дітьми. Це людина, якій я безмежно вдячна за все. За те, що він мужньо відповідає за нашу родину”, – додала Шовкопляс.

Неля зізнається, що в неї немає відчуття, ніби все закінчилося, а тому вони з чоловіком не ставлять крапку. Окрім того Шовкопляс вже протягом 5 років відвідує психотерапевта і намагається дотримуватися психологічної гігієни. За її словами, це повинно стати нормою в суспільстві.

Нагадуємо, що свого часу зірка розповідала, як стала телеведучою. Її чоловік отримав нову роботу, і сім’я переїхала до Києва. Саме тоді Неля рушила у медійну школу, де пройшла курси, а після потрапила на кастинг. Майбутня зірка сподобалася як продюсерам, так одразу ж припала до душі і аудиторії. А зараз Неля є невід’ємною частиною сімейства “1+1”.