|
29.07.2023 18:35

Ніна Матвієнко зізналася, чому відчуває провину перед дочкою: “Я могла поміняти її життя, могла її застерегти”

Відома українська співачка Ніна Матвієнко та не менш відома її донька Тоня Матвієнко нещодавно розповіли про подробиці свого життя та взаємовідносин. Поділилися вони особистим на YouTube-каналі Слави Дьоміна.

Ніна Митрофанівна зізналася, що могла вплинути на життя доньки. Жалкує, що не поговорила з дитиною та не попередила ранній шлюб та вагітність. Не дивлячись на те, що всі були раді та щасливі, співачка вважає – життя любої донечки могло скластися інакше. Зіркова мама могла вберегти Тоню від невдалого заміжжя.

“Я могла поміняти її життя. Можливо, не так довіряти їй треба було. Коли вона закінчила школу, з’явилась зацікавленість до хлопців, я могла її застерегти. Але я не могла подумати, що це так скоро відбудеться” – розповіла Ніна.

Ніна Матвієнко зізналася чому відчуває провину перед донькою

Саме мама стала першою людиною, яка дізналась про вагітність Тоні. Дівчина хвилювалась перед розмовою з матір’ю, але цілковито довіряла. Антоніна була дуже рада, коли дізналась про вагітність та світилась від щастя. Це і стало головною причиною схвалення раннього шлюбу батьками.

“Мама в мене золота. Мене мама ніколи не била, не обзивала, залюблювала. Мама – перша людина, яка дізналась, що я в положенні, підтримала мене”  – поділилась Тоня.

Ніна Матвієнко згадала, як відреагувала, коли Тоня завагітніла

Нагадаємо, першу дитину Тоня Матвієнко народила в 17 років. Наразі Ульяні 24 роки, вона живе в Києві та займається волонтерством. Другу доньку Ніну співачка народила Арсену Мірзояну у 2016 році.