|
30.07.2023 11:04

Від стажування до зірки 1+1: Неля Шовкопляс розповіла, як пробилася на ТБ – працювала по 18 годин

Автор: Юлія Ящук

Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс точно знає, що успішна кар’єра просто так не дається з неба. Знаменитість дала відверте інтерв’ю для української журналістки Аліни Доротюк, де розповіла власну історію на телебаченні, непрості стосунки з чоловіком, виховання дітей та волонтерство.

Так, телеведуча зізналася, що має економічну освіту, адже батьки гадали, що дівчина піде по їхніх стопах. Ба більше, в невеличких містечках часто вважали, що нащадки мають продовжувати справу найрідніших. Утім, душа Нелі лежала геть до іншого.

Неля Шовкопляс розповіла, як пробилася на ТБ

Героїня нашого матеріалу розповіла про стажування на телеканалі після закінчення навчання на курсі у Вищій школі 1+1, що звалася Media & Production. Згадує часи, коли доводилося працювати по 18 годин на добу на зніманнях проєктів “Танці з зірками” та “Модель XXL”.

Цікаво, але після появи в ролі ведучої ранкового шоу “Сніданок з 1+1” знаменитість отримала чимало критики від глядачів, втім, не впасти духом їй допомагали медійні колеги та друзі. Вдячна Юлії Жмакіній, продюсерці проєкту, яка від самого початку підтримувала її, а також колезі Єгору Гордєєву, який згодом став хорошим другом.

До початку повномасштабної війни Неля Шовкопляс зізналася, що вони з чоловіком знаходилися на стадії розлучення, однак зараз в неї відчуття, що їхня історія ще не завершилася. Мовляв, когось війна розлучила, а їхню пару зблизила. Додала, що за цей час відбулася певна переоцінка цінностей, тому за ці стосунки ще можна поборотися.

Неля Шовкопляс зі своїм чоловіком

Наразі триматися в здоровому психологічному стані їй допомагає робота з психотерапевтом, адже запевняє, вміти слухати себе, свої почуття, працювати над стресом та негативними емоціями вкрай важливо.