|
07.08.2023 17:16

“Це великі гроші”: Федишин, Саліванчук, Дзідзьо зізналися, що їх розводили та розповіли подробиці

Ірина Федишин

Українська співачка Ірина Федишин в травні 2023 року поскаржилась на шахрайство. Виконавиця взяла участь у благодійному вечорі у Лондоні, проте організатор заходу відмовився передати їй кошти, зібрані з продажу квитків. Гроші повинні були бути направлені на допомогу ЗСУ, як це було вказано на афіші.

Також співачка відмітила, що і кошти за продаж лотів, довелося забирати зі скандалами, але місія виконана, та зібрані донати підуть на ЗСУ.

Ірина Федишин розповіла про шахрайство

Дзідзьо

Зараз Михайло не позичає грошей, але так було не завжди. Добротою співака скористались недобрі люди. Шанувальники зв’язались з артистом та попросили велику суму грошей на лікування дитини. Дзідзьо не зміг відмовити та виявилося, що його надурили.

“Це великі гроші навіть для мене були, але я повівся. Я віддав, щоб урятувати життя дитини”, – повідомив Михайло “Зірковому шляху”.

Дзідзьо розповів про шахрайство

Ганна Саліванчук

Акторка Ганна Саліванчук потрапила на шахраїв, коли відвозила гуманітарну допомогу до дитячого будинку. Їй повідомили, що там знаходяться сім’ї з дітьми, які постраждали від російської агресії. Але побачила зірка там зовсім інше. Нелюди перепаковували допомогу для подальшого продажу. Дівчина з командою прийняли рішення відвести речі до іншого, перевіреного дитячого будинку. Після Ганна намагалася притягнути винного до відповідальності – зверталась до поліції, надавала історії розголосу. Але, на жаль, пошуки афериста не принести успіху.

Ганна Саліванчук розповіла про шахрайство