|
12.08.2023 12:02

Галкін розкрив секрет виховання дітей: з дружиною не свариться та не з’ясовує стосунків – “Веселі та щасливі”

Російський пародист Максим Галкін розкрив таємницю пересічним громадянам, а саме про виховання своїх нащадків зі знаменитою дружиною, зіркою естради Аллою Пугачовою.
Автор: Юлія Ящук

Офіційно закріпити свої стосунки шлюбом зіркова пара наважилася у 2011 році, а через два роки подружжя стало батьками спільних дітей, двійнят Лізи та Гаррі. Їх 18 вересня народила сурогатна мати Олена Ширініна.

Відомо, що в перші дні повномасштабної війни в Україні, шоумен Максим Галкін та співачка Алла Пугачова не підтримали дії росії та покинули її територію. Незабаром на просторах Мережі випливла інформація, що сімейна пара зі своїми дітьми виїхали до Ізраїлю, оскільки на території російської федерації йому заборонили проводити свої концерти через власну позицію, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Таким чином, Максим Галкін та Алла Пугачова покинула рідний дім, втратили майже все нажите вдома, однак не втратили гідність та чесність перед собою та своїми дітьми.

В соціальній мережі Instagram зірка гумору Максим Галкін часто оприлюднює час проведений з дітьми, їхні дитячі світлини зі змінами у зовнішності та відео талантів. Цікаво те, що нащадки зіркового подружжя ростуть веселими, щасливими, впевненими в собі особистостями, які не бояться уваги та камери.

Так, Максим Галкін поділився простим секретом виховання дітей, який пояснив, як парі вдається наділити своїх нащадків тільки хорошими якостями.

За словами гумориста, вони з дружиною ніколи не дозволяють собі сваритися, з’ясовувати стосунки чи підвищувати голос перед дітьми. Ба більше, вони зростають у повній любові та гармонії, які ніколи не чули криків в будинку:

“Вони не знають, що таке підвищений голос, вони не знають, що таке сварки. Вони не чули ніколи, щоб перед ними з’ясовували стосунки в будинку, тому вони такі веселі та щасливі”.

Нагадаємо, що нещодавно Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми перебралися до Латвії, адже там у пародиста заплановано декілька концертів. Також подружжя взяло участь у фестивалі, який організувала їхня подружка Лайма Вайкуле з благодійною ціллю на підтримку Україні.