“11 калорій”: донька Пугачової та Галкіна вже зараз знає, як правильно тренуватися – артистка від Бога

Відомий гуморист, пародист, шоумен Максим Галкін показав архівне відео своєї артистичної доньки Лізи в її 5-річному віці, де дівчинка своєю грою на камеру зачарувала публіку зіркового батька.

Не вірте стереотипам навколишнього середовища, краще вірити в знаки долі, яка неодмінно підкаже правильність рішення, яке переховується у вашому серці. Зірка гумору Максим Галкін наразі так палко кохає 74-річну Примадонну Пугачову, доводячи всім, хто зневірився – справжнє кохання існує.

Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Свій зірковий шлюб, нашуміла пара шоу-бізнесу уклала в далекому 2011 році, тому всі ці роки подружжя не розлучалося ні на мить, лише по своїм робочим питанням. Наразі у зв’язку з війною, співачка та гуморист проживають в Ізраїлі з дітьми, покинувши росію, через воєнні дії на території України. Гідність та честь стали вищими, аніж пропаганда російської влади.

Донька Пугачової та Галкіна вже зараз знає, як правильно тренуватися

У новому, опублікованому архівному відео, яке представив шоумен Максим Галкін, показав всю чарівність маленької доньки Лізи, адже талант акторської гри в кожній нотці розповіді відчувався, як тільки дивишся на неї та її харизму.

Ліза в жартівливій формі дала поради, як правильно худнути в домашніх умовах і показала результат на собі – мінус 11 калорій, а ще футболку, яка стала вільного силуету на її тілі після фізичних навантажень на тренажері.

“Терміново на тренажер! Підвищена ефективність – за тренування мінус 11 калорій. Лізі на цьому відео 5 років”, – зазначив Галкін.

Дівчинка розповіла про ефективність схуднення й посміхалася на камеру телефону у відео, а далі додала ще більше акторської гри, як тільки зрозуміла, що її знімають. Можна стверджувати, що в Максима та Алли росте майбутня артистка великої сцени, яка стане гордістю для зіркових батьків.

Схожі статті