|
14.08.2023 15:16

Ніяка вона не Матвієнко: ось яке прізвище донька Ніни Митрофанівни мала багато років тому в паспорті

Ніна Матвієнко народила трьох дітей та знаменитість отримала тільки Тоня. Дівчина вирішила піти шляхом матері та стати співачкою. Популярність Антоніна отримала через участь в проєкті “Голос країни”. Наразі виконавиця заміжня та має двох дітей. Донечок звати Уляна та Ніна (названа на честь відомої бабусі).

Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня

Виховувала Ніна Митрофанівна доньку досить м’яко. За словами співачки, Тоня була дисциплінована та самостійна. Жінки завжди гарно розуміли одне одного, а після народження першої доньки Антоніни, стали ще ближче. Зіркова бабуся допомагала з вихованням онучки та раділа прагненням Антоніни стати відомою виконавицею. Талант доньки Ніна помітила ще в дитинстві, але не агітувала її стати артисткою, адже чудово розуміє, як це важко та виснажливо.

“Для мене було великим щастям, коли вона сказала: “Мамо, я буду співати”” – розповіла Ніна Митрофанівна в інтерв’ю JetSetter.

Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня

На інтерв’ю зі Славою Дьоміним співачка розповіла, що має аж чотири прізвища. Перше — прізвище батька, Гончар, яке вона змінила, рано вийшовши заміж. Прізвище першого чоловіка виконавиця не називає. Потім Тоня завагітніла від Арсена Мірзояна та змінила прізвище заради майбутньої дитини.

Офіційно Матвієнко, Тоня ніколи не була. Співачка взяла прізвище матері як псевдонім. За порадою диригента Антоніна використала набуту мамою популярність, адже Ніна Митрофанівна відома всій Україні та за її межами.

Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня