|
16.08.2023 12:33

Єдина онучка Софії Ротару показала, яке носить прізвище: заміж за мільйонера Жаданова так і не вийшла

Єдина онучка Софії Ротару Соня свою юність провела за кордоном. Красуня отримала блискучу освіту за кордоном, здебільшого у Великобританії, вивчила декілька іноземних мов та прийняла рішення і надалі будувати своє життя не в Україні.

Після розставання зі своїм французьким нареченим дівчина переїхала до Сполучених Штатів Америки, де і осіла.

Внучка Софії Ротару показала, яке прізвище використовує в Штатах

Внучка Софії Ротару показала, яке прізвище використовує в Штатах

Так, в Нью-Йорку їй вдалося збудувати нове життя разом з бізнесменом Денисом Жадановим. Пара поселилася в районі Сохо і регулярно тішить підписників найрізноманітнішими фотографіями на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Соня присвятила своє життя дизайну, але на даний момент також працює моделлю. Саме тому у її блозі є велика кількість неймовірно естетичних знімків.

Ще декілька років тому активно ходили чутки про її майбутнє весілля з мільйонером. Спочатку їх спростував батько Руслан Євдокименко, а згодом і сама Софія Ротару, заявивши, що для її онучки подібні кроки – це занадто рано. Тим більше, що родина має доволі високі стандарти і не стане видавати спадкоємицю у настільки несвідомому віці.

Але складається враження, що Соня навіть і не думає ставати частиною іншої сім’ї і брати прізвище коханого. Так, нещодавно вона оприлюднила фотографії з торжества, на яке була офіційно запрошена.

Внучка Софії Ротару показала, яке прізвище використовує в Штатах

Дівчина показала місце за столом, яке для неї приготували: на розкішному столі лежала шовкова серветка, на якій помістили записку з позначкою, що це місце належить Софії Ів.

Примітно, що дівчина скоротила своє прізвище Євдокименко до трьох літер. Таким чином вона вочевидь спростила задачу для своїх іноземних друзів, яким було б неймовірно важко вимовляти її справжнє ім’я. У той самий час вимова цього скорочення кардинально змінюється і більше схожа на натяк на Францію, де, до речі, Соня також деякий час проживала.