|
22.08.2023 12:07

“Ми намагалися зберегти шлюб”: Сергій Притула поділився подробицями розлучення з першою дружиною Юлією

Навіть зіркові шлюби з часом розпадаються. В яких відносинах залишився відомий телеведучий з колишньою дружиною Юлією читайте в нашому матеріалі.

Екстелеведучий Сергій Притула наразі відомий не тільки за телешоу, але й за активним волонтерством та великим зборами на допомогу ЗСУ. Робота Сергія відома за межами України та вселяє велику надію в Українців.

У 2007 році Притула зустрів своє перше кохання. Юлія Андрійчук вже за рік після знайомства стала дружиною молодого Сергійка. Нещодавно в мережі були опубліковані архівні кадри з вінчання пари.

Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною

Проте щастя закоханих не тривало вічно. За словами Сергія пара розлучилася з обопільної згоди. Просто настав час, коли вже не повернути бувалих стосунків та відчуттів. Притула вважає, що винні в розриві обидва, адже не змогли врегулювати суперечки до того, як дійшли до точки не повернення.

“В стосунках був дуже складний період. Ми намагалися зберегти шлюб, але було вже надто пізно”, – коментує ексведучий в програмі “Відверто з Машею Єфросиніною”.

Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною

Під час шлюбу у Сергія та Юлії народилася дитина – син Дмитро. Чоловік не покинув дитину та завжди бере його на сімейний відпочинок з новою родиною. Хлопчик зміг налагодити стосунки з молодшими сестричками та мачухою.

Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною

При розлученні Сергій поступив благородно та придбав колишній дружині простору, дворівневу квартиру в Києві площею у 150 квадратних метрів. В той час, як сам тулився в 30 квадратних метрів. Він хотів, щоб Юля відчувала себе максимально комфортно, виховуючи маленьких дітей. На той час, ексдружина зірки вже була вагітна від нового кохання.

Наразі, чоловік щасливий батько трьох дітей у шлюбі з молодою дружиною, Катериною Сопельник. Дівчина народила чоловікові двох донечок – Соловію та Стефанію.

Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною