“Перші вільні кавуни”: Сергій Притула не відстає від Кароль та хизується урожаєм – є, що показати українцям

Український громадський діяч та політик Сергій Притула до 24 лютого 2022 року працював на телебаченні в розважальній ніші, однак тепер до старого виду діяльності він не повернеться.

Так, Сергій Притула вдячний за любов та визнання від української публіки під час його роботи на розважальних проєктах, утім, з початку повномасштабної війни виступив з публічною заявою, що повернення на розважальне телебачення не буде ніколи.

Благодійний Фонд Сергія Притули вже увійшов в історію всієї України, що має чимало здобутків перед пересічними громадянами та бійцями в ЗСУ. Він спеціалізується на допомозі в територіальній обороні української землі та всім мешканцям, які постраждали від дій росіян на нашій землі.

Сергій Притула
Сергій Притула не відстає від Кароль та хизується урожаєм

Команда волонтера та громадського діяча Сергія Притули займається придбанням та постачанням необхідних авто, рацій, безпілотників, тепловізорів, медикаментів та екіпірування. Свою волонтерську діяльність колишній телеведучий розпочав ще з 2014 року та разом з директором Ганною Гвоздяр стали засновниками цієї благодійної організації.

Так, нещодавно український волонтер та громадський діяч Сергій Притула оприлюднив цікаві кадри зібраних кавунів зі звільнених територій. На світлині чоловік щасливий тримав в обох руках дві ягоди великих розмірів та хизувався урожаєм на нашій землі:

“Це перші вільні кавуни. З Нововоронцовки, херсонські. Перший врожай після деокупації. Нам їх на фонд у Київ передав Андрій Селецький, голова Нововоронцовської військової поліції”.

В кінці оприлюдненого допису Сергій Притула висловив захоплення всіма херсонцями, які вистояли та витримали. Дуже хоче, аби вся Херсонщина нарешті мала змогу жити вільно, дружно, без російського народу, а для цього шлях лише один – підтримували Сили Оборони донатами, аби витіснити ворогів з української землі.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?