|
26.08.2023 09:27

“Дуже неприємно”: Горбунов висловився про стосунки з дружиною Осадчою та як сімʼя впоралася з хейтом

Автор: Юлія Ящук

Так, скандал навколо Юрія Горбунова розгорівся в обговореннях українців, коли шоумен заявив, що збирається знімати новий комедійний проєкт “СМТ Інгулець” за державні кошти, які мали надатися його команді “Прототип Продакшн” за виграш в медійному конкурсі.

Публіка переконувала, що ліпше 33 млн гривень витратити на потреби Збройним силам України, адже українським захисникам наразі точно не до перегляду смішних серіалів. У зв’язку з цим телеведучий отримав масовий хейт, публічні осудження та навіть прокльони в його та адресу його сім’ї.

Горбунов висловився про стосунки з дружиною Осадчою та як сімʼя впоралася з хейтом

Згодом продюсер заявив, що кошти його команда ще не отримала, однак після всіх виловлювань звичайних людей, він почув та прислухався до кожного й не буде брати кошти з держави, тому комедійний серіал вирішив реалізовувати власними силами.

У новому відвертому інтерв’ю спеціально для журналістки Аліни Доротюк Горбунов вперше зізнався, що його дружині та дітям довелося пережити під час масового хейту. Телеведучий розповів, що Катерині в особисті повідомлення надходили такі слова, які промовляти та згадувати зовсім не хочеться. Користувачі мережі не соромилися зачіпати й тему дітей, тому неприємні та болісні висловлення стосувалися не тільки зіркову пару:

“Вона моя дружина і цей хейт перекинувся на неї. Це точно несправедливо, адже те, що їй писали – це жахливі речі. Те, що писали на адресу моїх дітей – навіть не хочеться це переказувати. Серед всього цього було дуже багато ботів, було і багато людей зі своїми профілями”.

Юрій Горбунов з дітьми та дружиною

Юрій Горбунов не розуміє, в якому емоційному стані треба перебувати, щоб писати Катерині: “Для чого нам ваші знайдені?”, адже телеведуча вкладає всі свої сили в проєкт “Пошук зниклих”, всю свою енергію та переживання за звичайних громадян. Шоумен згадує, як дружина могла довго сидіти над роботою, проводити відеоконференції, а він в цей час доглядав їхніх дітей.