|
02.09.2023 08:50

“Тіло без сил”: колишня дружина Остапчука Христина Горняк повідомила про свій стан – хворіти не хоче, а вже

Автор: Юлія Ящук

Так, нещодавно Христина Горняк повідомила, що, прийшовши додому, дала собі змогу трішки посумувати, впасти без сил та відпочити. Додала, окрім емоційного вигорання, її фізичний стан теж бажає бути кращим.

Христина Горняк повідомила про свій стан

Розповіла, що температури немає, але має відчуття ніби вона є, оскільки її тіло майже без сил. Христину Горняк не влаштовує такий перебіг подій, адже хворіти наразі вона не хоче, не може і взагалі на це немає ніякого часу:

“Температури немає, але відчуття ніби є, тіло без сил… Не хочу хворіти, не можу хворіти, немає часу”.

Христина Горняк повідомила про свій стан

Після занепокоєння підписників її блогу в соціальній мережі Instagram юристка припустила, що у неї настає емоційне вигорання, а тому прийняла рішення взяти не дуже довгий відпочинок від усіх соціальних мереж. Тож, деякий час підписники її сторінки не побачать нових розповідей Христини через погане самопочуття.

Раніше нотаріус Христина Горняк повідомляла про проблеми зі своїм здоров’ям. Медики з України та Австрії діагностували у жінки гідронефроз, а тому незабаром їй проведуть операцію по видаленню лівої нирки.

Утім, колишня дружина Остапчука запевнила, що після операції вона зможе повноцінно жити, адже права нирка працює відмінно та виконує усі необхідні функції для нормального та здорового життя.

Нагадаємо, про розлучення знаменитого українського шоумена з другою дружиною Христиною Горняк публіка дізналася наприкінці 2022 року. Наразі чоловік проживає з третьою молодою дружиною, 23-річною журналісткою Катериною Полтавською, з якою знайомство зав’язалося під час листування в соціальній мережі Instagram.