“Не справилася зі стресом”: Христина Горняк згадала часи розлучення з Остапчуком – врятувала вечірка

Провідна юристка України та ексдружина шоумена Остапчука Христина Горняк організувала вечірку ORA – простір для жінок для прийняття та любові себе й відверто розповіла про стрес та емоції, які пережила того дня.

Нотаріус Христина Горняк ніколи не була публічною особистістю. Ба більше, після розлучення з Володимиром Остапчуком вона не надавала публічних коментарів про рішення розірвати шлюб, а ще не погоджувалася на інтерв’ю з українськими журналістами.

Христина Горняк стала провідником до світу самореалізації, прийняття себе та вмінням бути впевненою у своїх силах, а ще не боятися зробити крок до мрії. Тому, нотаріус організувала соціальний простір “ORA” для жінок, які хочуть навчитися відчувати себе, налагодити власне життя, шукати натхнення та мотивацію.

Христина Горняк розсекретила відношення до ринопластики
Христина Горняк згадала часи розлучення з Остапчуком – врятувала вечірка

З цієї нагоди героїня нашого матеріалу влаштувала вечірку, куди прийшло багато жінок та знаменитостей з простору шоу-бізнесу. Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова обожнює розвиватися, вивчати нові сфери, пізнавати себе, тому й завітала до Христини та підтримала жінку в той день.

Сьогодні юристка поділилася своїми враженнями та емоціями, які пережила після вечірки “ORA”. Каже,  що вона жива людина і не впоралася зі стресом на тлі останніх новин в Україні, а тепер готова розповісти, як пройшов благодійний захід. Додала, у неї була найкраща команда, тому всі переживання були марними.

Христина Горняк розповіла, як пройшла вечірка ORA

“Хвилювання марні були. У мене була найкраща команда, я вам раджу зберігайте контакти, бо ці люди необхідні у вашому житті. ORA – шматочок мого серця, я все одно кожного разу буду хвилюватися, але цього разу я дуже собою пишаюся”, – розповіла Христина.

Христина Горняк розповіла, як пройшла вечірка ORA

Зазначила, що ORA CHARITY DAY був задля єдиної мети – зібрання коштів для Збройних сил України, тому, окрім соціального простору для жінок, Христина зробила благодійний захід для допомоги нашим захисникам. Жінка подякувала всім, хто прийшов, всім, хто долучився, а також окрему дяку висловила своїй команді.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.