|
08.09.2023 09:29

Романтична історія Насті Каменських та Потапа: від взаємної неприязні до справжнього кохання і гучного весілля

Шанувальники зіркового ексдуету “Настя та Потап” пліткували про роман між виконавцями довгі роки. Зірки ретельно приховували свої відносини та тільки в день весілля зізналися – пара разом не тільки на сцені. Подружжя знайоме вже 17 років, та як починалося їх лавсторі?

Каменських та Потап розповіли, як зароджувались їх відносини

Пара познайомилася у 2006 році, коли Потап був сольним артистом та періодично записував спільні треки з іншими виконавцями. У товариша Олексія була молода співачка, що тільки розпочинала кар’єру. Він попросив чоловіка про спільний хіт. Потапу одразу не сподобалася Настя та він відмовився співпрацювати з нею. Виконавиця відштовхувала чоловіка своїм гонором. Каменських мала італійську манеру спілкування та різкий темперамент.

Каменських та Потап розповіли, як зароджувались їх відносини

Однак пізніше, репер здався та написав композицію, що пізніше стала хітом. “Без любви” стала трампліном, який зробив пару знаменитою. Дует стали запрошувати виступати, тож зірки переступивши особисту неприязнь стали працювати разом.

Настя зізнається, співпраця була напруженою. Між зірками не раз спалахували сутички та непорозуміння. Але після здобуття популярності Каменських приглушила свій норов та почала уступати майбутньому чоловіку.

Каменських та Потап розповіли, як зароджувались їх відносини

Потап поділився, що не пам’ятає, коли робочі стосунки переросли в романтичні. Але розповів за що так полюбив Настю. Артист захопився красою жінки та позитивом, який вона випромінювала.

“Вона неймовірний життєлюб. Гарна, добра, не заздрісна, а серед зірок це рідкісна якість”, – зізнався Потап Олі Поляковій, під час гри “Правда або дія”

Каменських та Потап розповіли, як зароджувались їх відносини

Весілля пара святкувала 23 травня 2019 року. Весілля молодят відбулося за Києвом у ресторані з італійською кухнею. Вітали молодят чимало українських зірок. На весіллі були присутні Дорофєєва, Кароль, подружжя Горбунових та багато інших селебриті.