|
08.09.2023 13:53

Ольга Сумська вперше розповіла, як самостійно робила пропозицію Віталію Борисюку: “Це я крінж”

Сумська є справжньою легендою українського театру і кінематографу, її ролі запам’ятовуються одразу ж, адже вона грає дійсно так, як ніхто інший. В Ольги є свій шарм, який манить людей та глядачів. Для Сумської її кар’єра – це одне з найважливіших речей в її житті. Адже з самого дитинства вона спостерігала за своїми батьками і старшою сестрою. А згодом і сама розпочала кар’єру акторки. І варто сказати, що недарма.

Ольга Сумська

Нині Ольга й досі популярна, хоча пройшло вже дуже багато років х піку її зірковості. Але жінка йде у ногу з часом, і саме тому її часто запрошують у різні проєкти та шоу, адже звисока свого досвіду вона може розповісти дуже мудрі та цінні речі. А молодому поколінню це буде дуже корисно.

Так, наприклад, днями Сумська була гостею на шоу Володимира Остапчука “Мекнув-питайте”. Темою випуску стало весілля. І саме там жінка вперше розповіла історію свого шлюбу з нинішнім чоловіком Віталієм Борисюком.

Виявляється, що Ольга сама підняла питання про шлюб, адже вони багато років жили разом, але не були у шлюбі. А жінці вже хотілося більш серйозного статусу, тому вона почала розмову про шлюб з Віталієм, який, ймовірно, не поспішав з пропозицією.

“Я мріяла, щоб мені зробили пропозицію, але чоловіки такі нерішучі. Я мріяла, щоб була така урочиста пропозиція. Так от, як у мене було. Крінж – це я, я сама зробила своєму чоловікові пропозицію після шести років життя у цивільному шлюбі. Я просто сказала, що ці стосунки вже треба якось узаконити” – розповіла Оля.

Сумська на шоу Мекнув-питайте

Тож, виходить, що крок до свого заміжжя з Віталієм Борисюком вона зробила самостійно, адже хотіла стати законною дружиною свого коханого чоловіка.