|
13.09.2023 08:34

Дочка Олі Полякової Маша покинула елітний коледж у Великобританії та повернулася в Україну

Знаменита українська співачка Оля Полякова повідомила про те, що в житті її старшої дочки Марії, яка планувала навчатися у Великобританії сталися серйозні зміни.

Після початку повномасштабної війни в Україні Оля Полякова разом зі своїми дочками Марією та Алісою приїхала на деякий час у Великобританію. Цей вибір був доволі обґрунтованим та зрозумілим, адже старша спадкоємиця зірки планувала вступати до британського музичного коледжу. І варто відмітити, що їй це вдалося.

Артистка залишила обидвох дочок в Європі та повернулася додому. Найменша потрапила до елітного інтернату, де також буде отримувати хорошу освіту.

Дочка Олі Полякової Маша покинула елітний коледж у Великобританії

Дочка Олі Полякової Маша покинула елітний коледж у Великобританії

Здавалося, про що можна ще мріяти, якщо ти вступив до навчального закладу мрії. Однак студенти часто зіштовхуються з тим, що навчальний процес або організований не підходящим для них чином, або взагалі не відповідає очікуванням. Що сталося з Марією досі незрозуміло, але поки що вона знаходиться в Україні, а її матір повідомила про вступ дочки до « консерваторії.

Чи надовго Маша покинула музичний коледж, або ж планує повернутися через деякий час достеменно невідомо. Тим не менш, поки що вона перебуває в столиці і не розповідає про те, що буде робити з навчанням за кордоном. Тим паче, що воно вже давно почалося.

Дочка Олі Полякової Маша покинула елітний коледж у Великобританії

Повідомлення про зміни у навчальному процесі Маші зробила Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

“У нас є для вас новина – Марія вступила до Київської консерваторії на композиторське відділення”, – заявила співачка.

Ймовірно, йдеться про Національну музичну академію України імені Петра Чайковського. Тож, Маша стане композиторкою. Дівчина повідомила, що вона вже почала відвідувати пари.

Варто відзначити, що в обидвох дочок дуже близькі стосунки з матір’ю, а тому старшій буде набагато простіше досягати своєї мети та рухатися кар’єрою, будучи поруч зі своєю з найріднішою людиною, яка до того ж завжди її підтримувала і допомагала у складні хвилини.