“Герба не знімає”: Оля Полякова показала доньку Алісу, яка раніше була Валєрою, після повернення в Україну

Українська співачка Оля Полякова показала молодшу доньку Алісу та вразила публіку новим патріотичним образом дівчини з принтом герба на її футболці.

Відома музична виконавиця Оля Полякова ніколи не боялася публічного осуду й ба більше, чинить гідний словесний опір всім кривдникам. Старша донька, 18-річна Маша неодноразово натикалася на хейт та публічне обговорення через витівки у сторіз та опубліковані дописи.

Співачка стає на захист своєї дитини, тому навчає її не реагувати на усілякі неприємності та жити своїм життям. У 2005 році знаменитість вперше відчула, що таке материнство від виховання першої доньки Маші, а у жовтні 2011 року ощасливила чоловіка Вадима появою другої.

Оля Полякова розповіла про навчання доньки за кордоном
Оля Полякова з доньками

Нещодавно улюблениця мільйонів здивувала аудиторію підписників зовнішнім обліком 11-річної Аліси. Дівчинка постала в патріотичній футболці чорного кольору з принтом у вигляді герба на грудях.

“Отака в мене україночка, бачите. Герба не знімає”, – повідомила Полякова.

Оля Полякова показала доньку Алісу, яка раніше була Валєрою

Дівчина, попри свій юний вік, досить талановита та артистична. Її перевтілення та пародія на зіркову маму, а також показ образу безхатька Валерія підіймали настрій аудиторії досить довгий час. Натомість 18-річна Маша перейняла таланти мами та прагне пов’язати життя з музиною кар’єрою й збирати натопи на власних концертах.

Нагадаємо, у 2004 році артистка Оля Полякова узаконила свої стосунки з бізнесменом Вадимом Буряковським, який при знайомстві зі знаменитістю перебував у відносинах з іншою жінкою.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.