|
25.09.2023 11:18

Списували та хитрували на уроках: Ірина Білик, Оля Сумська та Злата Огнєвіч зізналися, як вчилися у школі

Щорічно в українські школи за парти сідають тисячі учнів. Дехто полюбляє точні науки, хтось гуманітарій. А як навчалися та які оцінки отримували українські зірки?

Ольга Сумська

Народна артистка України у школі була четвірочницею. Зірка мала п’ятірки з гуманітарних предметів, а ось точні науки давалися їй важче. Оля не любила контрольні з фізики, хімії та алгебри. Рятував дівчину однокласник, що залюбки допомагав Сумській та давав списувати. Пізніше актриса дізналася, що хлопець був закоханий в неї.

Українські зірки розповіли, як вчилися у школі

Також Сумська зізналась, в дитинстві разом з однокласниками домальовувала оцінки в журналі. Таким чином, учні, що погано підготувалися до уроку, забезпечували собі спокій на найближчий час. Адже, оцінка є – значить не викликатимуть до дошки.

Ірина Білик

Співачка любила читати, писати твори, а от з точними науками в неї відносини не склалися. Виконавиця брала активну учать в житті школи: організовувала концерти, творчі вечори, писала пісні. Тож, без усякого сорому, Іра пропускала предмети, що недолюблювала – математику або хімію. Також співачка не любила фізкультуру та постійно симулювала якісь болі. А коли вчитель дозволяв Білик відсидітись на лавці, вона пишалася своєю хитрістю.

Українські зірки розповіли, як вчилися у школі

Ірина боялась стати косоокою, адже часто задивлялась у зошит сусідки по парті. А через маленькі шпаргалки, написані дрібним шрифтом, боялася зіпсувати зір.

Злата Огнєвіч

Співачка також не змогла опанувати точні науки. Злата захоплювалася літературою. Дівчина на уроках хімії потай, під партою читала книжки. Вчителі розуміли схильність дівчини до музики та вокалу, тому часто відпускали її на конкурси. Проте, Злата була відповідальною ученицею, та хоч і з запізненням, але все ж здавала нелюбі предмети.

Українські зірки розповіли, як вчилися у школі