“Ностальгія накрила”: Злата Огнєвіч показала своє дитяче фото з розбитим носом – маленька кримчанка

Відома українська співачка Злата Огнєвіч у своєму блозі вирішила вперше показати свою архівну світлину із самого дитинства. Який вигляд мала одна з найбажаніших холостячок країни?

Знаменита артистка української сцени Злата Огнєвіч насправді з народження отримала зовсім інше ім’я – Інна Бордюг. Однак із самого дитинства майбутня зірка казала батькам, що змінить своє ім’я, адже воно їй зовсім не подобалося.

Знаменитість виросла, тому зробила так, як і пообіцяла родині. Зізналася, що найрідніші кличуть і Златою, й Інною, але Огнєвіч попросила називати її Златочкою. Свою першу серйозну славу відчула після участі на 58-му конкурсі пісенного шоу “Євробачення”, на якому посіла чесне 3 місце.

Злата Огнєвіч показала своє дитяче фото з розбитим носом

Так, нещодавно героїня нашої статті поділилася з користувачами соціальної мережі Instagram своєю дитячою світлиною. На фото Злата ще зовсім маленька посміхалася у візочку в досить теплому костюмі та панамці, втім, з розбитим носом.

Злата Огнєвіч зізналася, що її старе архівне фото знайшла мама, яке знаменитість і не бачила, тому після цього співачку накрила справжня ностальгія з часів її дитинства.

На світлині знаменита музична виконавиця позувала не сама, а з дівчинкою, на ім’я Марина, яку позначила у своїй сторіз. Візуально помітно, що вона за роками значно старша за Злату, що лежала у дитячому візочку.

Злата Огнєвіч показала своє дитяче фото з розбитим носом

Нагадаємо, що після 24 лютого українська співачка Злата Огнєвіч доєдналася до медійних колег, які намагаються допомагати Україні влаштованими зборами коштів та благодійними заходами, тому й сама відкриває спеціальні банки донатів, а потім відправляє гроші на потреби ЗСУ.

Після участі в проєкті “Холостячка-2” її серце ще досі вільне, утім, змогла пережитити непростий розрив стосунків з переможцем шоу Андрієм Задворним та готова впустити у своє життя нового чоловіка.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.