|
03.10.2023 23:14

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк заявила, що колишній повернувся у її життя: “Нічого не змінилось”

Христина Горняк – друга офіційна дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука. Пара пробула разом всього декілька років перш, ніж розійтися назавжди. Їхній союз переслідували скандали і неприємні інциденти. Врешті-решт, ці взаємини були зруйновані під час повномасштабної війни.

Христина Горняк розповіла про колишнього

Христина Горняк розповіла про колишнього

Під час шлюбу Горняк не раз говорила, що проти поливання одне одного брудом, якщо стосунки не склалися. Мовляв, якщо з ними це станеться, то у планах відпочинок на островах, але точно не скандали. Шлюбного договору у пари не було і в цілому все будувалося на довірі. Пізніше Христина про це пошкодує.

Життя блогерки-нотаріуса пішло вперед, зʼявилися нові залицяльники і навіть романи, але возитися з колишнім чоловіком їй досі доводиться. Зокрема, мова йде про поділ їхнього будинку. Володимир Остапчук має намір жити в ньому з новою дружиною. А от Христина з цим навідріз не згодна.

Стосунки у екс-подружжя холодні. Остапчук навіть не поцікавився у Христини, як вона почувається у звʼязку з серйозним захворюванням нирок. Навпроти, інший колишній не полишає спроб увірватися в її життя. Нещодавно вона зізналася на особистій сторінці і соціальній мережі Інстаграм, що її екс-коханий продовжує виступати ініціатором спілкування, але насправді Горняк не має в планах повертатися до нього.

На відміну від Володимира Остапчука, колишній тим не менш зумів повернутися в її життя у якості доброго друга чи знайомого.

Христина Горняк розповіла про колишнього. Скріншот особистої сторінки блогерки

Нагадуємо, що свого часу Олена Войченко звинувачувала Христину в тому, що та стала коханкою Володимира Остапчука і увела його із сім’ї. Мовляв, телеведучий вже не вперше зраджував, але після корпоративу, на якому познайомився з нотаріусинею, активно з нею спілкувався по телефону і, врешті-решт, прийняв рішення піти, залишивши двох дітей. Жінка також ділилася іншими скандальними подробицями життя нової обраниці свого екс-чоловіка і Христина часто не мовчала у відповідь.