|
05.10.2023 14:03

Хто народить першою: вагітна Настя Каменських показала свій живіт, а вагітна Дорофєєва приймає привітання

Автор: Юлія Ящук

Так, якщо українська співачка Настя Каменських не дивується чуткам про свою вагітність та пророкуванням від ворожок, коли саме чекати на появу первістка в родині з чоловіком Олексієм Потапенком, то для її колеги, співачки Наді Дорофєєвої такі плітки тільки в новинку.

Днями український новинний простір підхопив нашумілі чутки, мовляв, Надя Дорофєєва вагітна від ресторатора Михайла Кацуріна, з яким офіційно оформила стосунки шлюбом влітку цього року. До того ж блогер Богдан Беспалов повідомив, що виконавицю помітили на прийманні у лікаря.

Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про свою вагітність

Щоб прояснити ситуацію артистка поширила відео в профілі соціальної мережі TikTok у повний зріст та в короткому топі, де видніється її плоский живіт без будь-якого натяку на цікаве положення. Ба більше, зірка не приховала свого здивування таким новинам про можливе поповнення в їхній родині. У відповідь на дану інформацію Дорофєєва лишень щиро посміялася.

Утім, якщо Надя Дорофєєва з посмішкою відреагувала на плітки в Мережі, то її колега по цеху, артистка Настя Каменських від них справді втомилася. Співачка не приховує, що готова стати матір’ю та хоче народити дитину, однак запевнила, що наразі цього не сталося.

Настя Каменських прокоментувала чутки про свою вагітність

Прихильники Каменських припускають, що в її сімейному житті з чоловіком Потапом не все так безхмарно, як вона намагалася це донести. Щобільше, нещодавно зірка прибрала відмітку на її профіль в публікації Олексія, де він хвалив свою дружину після проведеного концерту в столиці 30 вересня.

Що ж, будемо сподіватися, що Насті Каменських та Олексію Потапенку знадобиться час, аби вирішити всі непорозуміння в їхньому сімейному житті та нарешті ощасливити себе та фанів новиною про поповнення.

Утім, коли Надя Дорофєєва буде готова до відповідного кроку, аби подарувати нове життя невідомо, оскільки пресі про прагнення бути мамою вона ще не повідомляла.