|
12.10.2023 11:45

Марічка Падалко розповіла, де навчаються її діти: сина залишила біля себе, а доньок відправила в Європу

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вже понад 13 років живе у щасливому шлюбі з журналістом Єгором Соболєвим. Подружжя має трьох спільних дітей. Старший син Михайло та дві молодші доньки Марія та Катерина.

Марічка поділилась деталями про навчання своїх дітей в реаліях війни. 16-річний Михайло наразі проживає у Києві, тож закінчувати 11 клас, на відміну від своїх сестер, буде на Батьківщині. Зіркова мама розповіла, що цей навчальний є досить відповідальним.

“Я вперше стаю мамою випускника. Завжди боялася цього 11 класу”, – зізналась телеведуча.

За словами Падалко, син навчається паралельно у двох школах. В одному із закладів зустрічі відбуваються в онлайн форматі, там він отримує оцінки, а в іншому – наживо, де Михайло вивчає те, що його цікавить.

Марічка Падалко розповіла, де здобувають освіту її син та доньки

Доньки Падалко цьогоріч навчатимуться за кордоном, дівчата пішли у 7 та 9 клас. Телеведуча розповідає, що Марія і Катерина не бажали повертатись до Чехії, вони хотіли залишитись із сім’єю в Києві та навчатись у звичному для них колективі. Проте поки що на це немає згоди батька. Єгор Соболєв – військовослужбовець, тому не має змоги бачитись із родиною:

“Він не з нами, відповідно, не може контролювати безпеку завжди, щоб ми були у бомбосховищах тощо. Тому, дівчата поки там”, – каже Марічка.

Марічка Падалко розповіла, де здобувають освіту її син та доньки

Напередодні Першого вересня, ведуча ТСН та марафону “Єдині новини” Марічка Падалко взяла участь у конференції. Зустріч була огранізована  міністерством освіти спільно з UNICEF. Телеведуча детально поділилась своїми враженнями у дописі в Instagram та додала:

“В Україну з-за кордону повертатимуть батьків їхні діти-підлітки, і українські школи мають бути готові їх прийняти”

Хоч власні доньки Падалко зараз навчаються у Празі, жінка переконана, більшість підлітків прагнуть повернутись до українських навчальних закладів.

“Я, чесно кажучи, не знаю, чи довчаться вони там до кінця, бо супротив був”, – каже зірка про своїх дітей.