|
13.10.2023 09:51

Христина Горняк утерла ніс колишньому чоловіку Остапчуку та заговорила про весілля: “Приміряла каблучку”

Нотаріус Христина Горняк після довгого приховання свого особистого життя нарешті розповіла про нові стосунки, чому вони закінчилися та відповіла підписникам, чи виходить заміж.
Автор: Юлія Ящук

Шлюб зі знаменитим українським шоуменом Володимиром Остапчуком зробив юристку Христину Горняк впізнаваною медійною особистістю. І хоча блогерці неприємно згадувати болісний етап її життя під час розірвання стосунків з відомим чоловіком, наразі вона зізнається, що щаслива та навіть святкує дату, коли офіційно стала вільною жінкою.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Так, 4 жовтня Володимир Остапчук з новою дружиною Катериною Полтавською відзначили першу річницю стосунків, натомість Христина цього дня святкувала дату розірвання шлюбу з телеведучим.

Прихильники припустили, що Остапчук зраджував Горняк у шлюбі, оскільки одна дата святкування річниці та розлучення не може бути простим збігом. Та й погодьтеся, що для того, аби запропонувати дівчині зустрічатися, пара проходить етап знайомства, побачень та зізнань у коханні, а вже потім настає момент офіційних пропозицій.

Нещодавно нотаріус Христина Горняк вирішила не ігнорувати питання від одного з фоловерів соціальної мережі Instagram та відповісти, чи виходить вона заміж. Блогерка приміряла каблучку на безіменному пальці, а тому підписники мали думку, що Христина отримала пропозицію руки та серця.

Утім, героїня нашого матеріалу зауважила, що заміж її не покликали, а каблучку вона просто приміряла на собі, коли чекала свій браслет. Додала, що таку радісну та важливу новину не стала б приховувати від своєї аудиторії:

“Ні. Мені не зробили пропозицію, на жаль. Я б точно з вами поділилась. Просто поки я чекала свій браслет, я приміряла дуже гарну каблучку”.

Христина Горняк утерла ніс колишньому чоловіку Остапчуку та заговорила про весілля

Нагадуємо, що Христина Горняк через деякий час після розлучення з телеведучим Володимиром Остапчуком зустріла нове кохання. Однак після восьми місяців зустрічань пара вирішила розійтися. Причину юристка не назвала, але зауважила, що ця історія кохання виявилася дуже емоційною та заплутаною.