|
20.10.2023 11:40

Нетрадиційні стосунки: 54-річна Надія Матвєєва розповіла про свого молодшого на 20 років бойфренда

Надія Матвєєва давно стала взірцем для багатьох українок у багатьох напрямках: телеведуча неймовірно виглядає, має прекрасну фізичну підготовку, готова працювати і досягати своєї мети, має прекрасний смак і в цілому викликає лише захоплення. Тому зовсім не дивно, що своє особисте життя вона налагодила дуже швидко.

54-річна Надія Матвєєва розповіла про свого молодшого на 20 років бойфренда

54-річна Надія Матвєєва розповіла про свого молодшого на 20 років бойфренда

Декілька років тому Надія зізналася, що давно перебуває у стосунках, і роман приховувала не просто так. Уся справа в тому, що новий обранець зірки молодший за неї на 20 років, і це викликало складнощі навіть у родині артистки, що вже й казати про суспільну думку.

“Це не традиційні відносини. Я маю на увазі різницю у віці, – визнала Надія у своєму коментарі. – Він молодший за мене і набагато 20 років. Для мене це було до певної міри табу, я не уявляла, що таке може бути. Але життя таке”, — зізналася в одному зі своїх інтерв’ю відома телеведуча і додала, як сильно кохає свого обранця.

При цьому, рідні зовсім не схвалили стосунків знаменитості, заявивши їй, що імовірніше за все, молода людина хоче скористатися її популярністю, а не вбачає у цих стосунках довгої історії з щасливим кінцем. Втім, Надія Матвєєва перш за все слухає своє серце, а не оточуючих її людей, а тому довіряє бойфренду і поки що демонструє, що мала рацію.

Нагадуємо, що не так давно Надія Матвєєва розповідала про те, які процедури наважилася зробити, щоб омолодитися. Зірка ніколи не видавалася до серйозної пластики, але все ж таки їй не чужа косметологія.

Що важливо, телеведуча одразу ж запевнила, що на подібні речі вона йде перш за все через свою роботу та кар’єру, адже в кадрі завжди необхідно виглядати фантастично. Вимоги телеглядачів та каналу жінка сприймає об’єктивно і працює над собою регулярно. Але деякі шанувальники неодноразово ділилися думками, що це може бути пов’язано саме з романом зірки.