|
25.10.2023 17:08

Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник: суперник Борисюка – немолодий та солідний чоловік

Знаменита українська акторка Ольга Сумська знову зобразить на сцені любовний трикутник, і безумовно найкращим чином, адже сама колись побувала в такій ситуації.

1996 року Ольга Сумська вийшла заміж за свого колегу Віталія Борисюка. Ця історія кохання не для глянцевих журналів, адже розгорнулася на очах у законного чоловік акторки. Тільки-но Євген Паперний відвертався від своєї коханої, як вона потрапляла у обійми його підопічного.

Лише після гучного скандалу вдома, який був далеко не першим, артистка наважилася зізнатися йому у зраді. Після цього вона зібрала речі, забрала їхню дочку та переїхала до Віталія Борисюка.

Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник

Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник

Лише через 10 років Євгена зміг пробачити свою колишню дружину, і віддаючи належне її таланту, запросив пару працювати до себе в театр. Зараз це тріо часто з’являється на сцені, і часто у доволі знайомих усім сценаріях.

Так, нещодавно стало відомо, що Ольга В’ячеславівна знову з головою порине у любовний трикутник, головними героями якого також стануть Віталій Борисюк та Євген Паперний.

Ольга Сумська знову потрапила у любовний трикутник

Нещодавно акторка запросила усіх своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відвідати нову виставу, в якій вони будуть брати участь.

“Закохатися може будь-хто. Але у певному віці бути спокусником вже не дуже просто, особливо, якщо твоя обраниця – молода журналістка. Паола миттєво прибрала до рук серце Леоне – політика похилого віку. Леоне вирішує видати себе за літератора. Тим більше, що справжній драматург йому теж знайомий. Тепер сеньйор Леоне отримує оплески, а Паола тим часом опиняється в обіймах справжнього автора”

Варто відмітити, що на п’єси з участю цих трьох завжди є багато бажаючих, а у залах збирається аншлаг. Особиста історія додає багато перцю і робить вистави фантастичними.

Нагадуємо, що навколо родини Сумських досі вирує скандал, так як старша дочка Сумської від Євгена Паперного Антоніна проживає в москві та не тільки не збирається повертатися додому, а й активно знімається в російському кіно.