|
03.11.2023 12:48

Вони обидві вдячні долі: Тіна Кароль показала, як любить цю маленьку дівчинку, яка не дає їй сумувати вдома

На початку повномасштабного вторгнення співачка Тіна Кароль, як і більшість українських зірок поїхала за кордон, аби влаштовувати концерти зі збором коштів для ЗСУ. Певний час артистка перебувала у Варшаві разом зі своїм сином Веніаміном. 14-річний хлопець живе та навчається в Лондоні, проте приїхав до Польщі, щоб підтримати зіркову матір та долучитись до благодійних заходів. Відомо, що Веніамін волонтерив на центральному вокзалі – роздавав солодощі дітям з України.

Тіна Кароль показала ніжні домашні кадри зі своєю улюбленицею

Донечка Тіни Кароль

Згодом Кароль повернулась на Батьківщину та поділилась знімком своєї домашньої улюблениці.

“Сувора і хоробра, моя котя отримала ім’я, нарешті. Джавеліна”, – йшлося в описі.

Схоже, що співачка вирішила долучитись до тренду. Річ у тім, що з початком повномасштабної війни батьки новонароджених діток та власники домашніх тваринок почали називати їх незвичними іменами. В повсякденні українців з’явилось багато нових слів, включаючи і назву зброї, тож Байрактар, Джавеліна, Стефанія та інші – стали трендовими найменнями.

Тіна Кароль показала ніжні домашні кадри зі своєю улюбленицею

Джавеліна

3 роки тому, в рамках проєкту “Світське життя”, в інтерв’ю Катерині Осадчій Тіна розповіла, що знайшла маленьку кішечку у своєму дворі. Тоді Кароль й прихистила тваринку. Артистка жартома називає її донечкою, проте відверто зізнається, що хотіла б стати мамою вдруге.

Нещодавно знаменитість анонсувала свій новий кліп на трек “Не святі”. На платформі Telegram зірка опублікувала миле відео з домашньою улюбленицею та залишила опис:

“Ви готові до прем’єри кліпу? Завтра 9:05 на моєму YouTube. Оголошую “НЕ СВЯТИЙ” четвер)))”

Тіні вдалось замилувати шанувальників ніжними кадрами з Джавеліною:

“То я не одна ото так котиків голублю”

“Дві кішечки”, – писали користувачі.

Тіна Кароль показала ніжні домашні кадри зі своєю улюбленицею