38-річна Тіна Кароль приголомшила рішенням виїхати за кордон: поп-діва покидає Україну і рушає до Дана Балана

Знаменита українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу повідомленням про те, що найближчим часом відбудеться її концерт у Молдові. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні на Тіну Кароль, як і на більшість інших українських зірок чекало багато роботи. Перш за все, поп-діва відмовилася від свого російськомовного репертуару, якого у неї вдосталь. Частину пісень виконавця вже переклала на українську або англійську мови і виконує їх на сцені. Даний крок дозволив співачці влаштувати великий концертний тур різними країнами світу. Так, Кароль вже побувала в Італії, Іспанії, на Кіпрі та в Ізраїлі.

Тіна Кароль приголомшила рішенням виїхати за кордон

Тіна Кароль
Тіна Кароль приголомшила рішенням виїхати за кордон

А незабаром артистка рушить на батьківщину свого колишнього партнера по сцені та піару Дана Балана.

Так, нещодавно виконавиця повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що на початку березня її виступи можна буде побачити в Кишиневі. Звісно, усі концерти носять благодійний характер, адже велику частину грошей артистка віддасть країні.

Тіна Кароль приголомшила рішенням виїхати за кордон

Нагадуємо, що екранна історія кохання молдавського мачо та української поп-діви завершилася скандалом. Продюсер Володимир Завадюк зізнався, що все побачене глядачами було організовано задля підняття рейтингів шоу, що не на жарт розлютило шанувальників. Спочатку Дану, а згодом і Тіні довелося публічно виправдовуватися та пояснювати, що з показаного відповідало дійсності, а що — ні.

Зараз артисти публічно ніяким чином не взаємодіють, не підписані одне на одного і не згадують про минуле в пресі. Чи підтримують вони зв’язок насправді залишається великою таємницею для їхніх шанувальників.

Схожі статті