|
06.11.2023 11:00

Стало відомо, де Надя Дорофєєва зустріне Новий рік: провести з нею ніч коштує 10 мінімальних зарплат

Ні для кого не секрет, що період зимових свят — найкращий час для зірок та заробітків. Артисти мають доволі виснажливий та завантажений графік в цей час, так як активно роз’їжджають корпоративами.

І за рахунок великої кількості пропозицій їхні гонорари подвоюються, а часом зростають в 10 разів. Звичайно, це прекрасна можливість підвищити свої доходи, після чого завжди можна вирушити на курорт разом з родиною та надолужити пропущене. Зазвичай так вчиняють Оля Полякова, Тіна Кароль, Світлана Лобода та інші.

Де Надя Дорофєєва зустріне Новий рік

Де Надя Дорофєєва зустріне Новий рік

Цей Новий рік буде першим, який Надя Дорофєєва зустріне у якості дружини знаменитого ресторатора Михайла Кацуріна. Нагадуємо, що пара побралася декілька місяців тому. Весілля відбулося на початку літа в оточенні близьких та друзів, і на свіжому повітрі.

На відміну від попереднього весілля, яке Надя зіграла 10 років тому, це свято було влаштовано у такому собі автентичному та вінтажному стилях. Зокрема сукня нареченої суворо критикувалася користувачами через вибір бавовняної тканини темно-бежевого кольору.

Здавалося б Надя мала велику мотивацію відмовитися від корпоративів цього року та зустріти 2024-й в оточенні коханого чоловіка. Але артистка зробила інший вибір. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що насолодитися її музикою в новорічну ніч можна буде в елітному готелі в Буковелі.

Втім, вартість квитків може налякати середньостатистичного українця, адже йому доведеться витратити 10 мінімальних зарплат на подібне задоволення. І це найнижчий поріг.

Де Надя Дорофєєва зустріне Новий рік

Однак, є висока імовірність, що Михайло все ж таки завітає на концерт та побачиться з коханою дружиною там. З іншої сторони для рестораторів у цей особливий вечір також є багато викликів та задач, зокрема ті, що стосуються бізнесу. Так чи інакше, Михайло Кацурін цього року по-справжньому відчує, що це таке — бути чоловіком зірки.