Дві невістки – дві долі. Як дружинам братів Меладзе дісталася однакова роль покинутої жінки: через коханку

Костянтин Меладзе прославився завдяки своїм продюсерським проєктам. Для багатьох він був еталоном урівноваженості та зберігачем сімейної гармонії. Але його вихід із сім'ї багатьох застав зненацька.

Красуня-дружина, з якою композитор прожив у шлюбі 19 років, подала на розлучення, не витримавши емоційного пекла. Меладзе будував наново своє щастя з Вірою Брежнєвою. А Яна виховувала дітей та шукала свою долю.

Як дружинам братів Меладзе дісталася однакова роль покинутої жінки

Як дружинам братів Меладзе дісталася однакова роль покинутої жінки

Зі своєю майбутньою дружиною Яною Сум Костянтин Меладзе познайомився у 90-х роках. Тоді вона просто вразила його своєю божественною красою та грацією, але палких почуттів ще не було. Меладзе наполегливо і гарно залицявся, і дівчина здалася. За рік після знайомства зіграли пишне весілля.

Ймовірно, Яна стала для Костянтина справжньою музою. Оскільки практично відразу його музична кар’єра пішла вгору, набираючи обертів. Яна була дбайливою дружиною та матір’ю. Вона повністю присвятила себе сім’ї та будинку. А ось чоловік заробляв гроші та займався кар’єрою. Втім, репутація продюсера почала руйнуватися, а згодом з’явилася Віра Брежнєва.

Після народження сина Валер’яна (Валерія) у 2005 році Яна стала підозрювати про зраду чоловіка. Все стало на свої місця після того, як жінка виявила листування чоловіка зі своєю підопічною. Вона зателефонувала за цим номером, хоча це було принизливо та важко. Яна не хотіла вступати в конфлікт. Вона просто намагається з’ясувати правду.

Але тоді Віра спростувала те, що між нею та Костянтином любовні стосунки. Яна заспокоїлася. Однак у 2013 році сама заявила чоловікові, що подає на розлучення, і більше не намагатиметься зберегти те, чого давно немає.

Брати Меладзе зі своїми дружинами – Вірою Брежнєвою і Альбіною Джанабаєвою
Як дружинам братів Меладзе дісталася однакова роль покинутої жінки

Для Костянтина Меладзе це було несподівано. Він не збирався розлучатися. Умовляння відмовитися від розлучення не зупинили Яну. Незважаючи на біль та образу в душі, Яна змогла зберегти дружні стосунки з екс-чоловіком. Після розлучення він підтримував її та дітей фінансово.

А через рік після розлучення Яна зустріла свою другу половинку. Цікаво, що роками до цього абсолютно таку саму історію пережила дружина Валерія Меладзе Ірина, яка також є багатодітною матір’ю, і яка також поступилася чоловіком конкурентці-співачці Альбіні Джанабаєвій. Роман між цими 2 тривав багато років, і ба більше, дійшло до народження позашлюбної дитини. Але Ірина далеко на одразу дізналася про зраду і доволі довго йшла до рішення розлучитися.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.