Як виглядає син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва: молодий чоловік з магнетичним поглядом

Зіркове подружжя народних артистів України Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва має єдиного сина. 27-річний В'ячеслав перейняв хист до творчості у знаменитих батьків. Як виглядає молодий актор?

Творча діяльність В’ячеслава Хостікоєва

Український актор театру та кіно, В’ячеслав Хостікоєв, завоював серця аудиторії завдяки своїм ролям в культових українських фільмах та серіалах. 27-річний артист грав у проєктах “Скажене весілля-3”, “Скажені сусіди. Нові історії”, “Чаклунки” та інші. Окрім цього, молодий чоловік з 2017 року працює в Національному академічному драматичному театрі імені Франка та часто грає на одній сцені зі своїми зірковими батьками.

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва

В’ячеслав Хостікоєв про особисте життя та стосунки з батьками

Що стосується особистого життя артиста, у 2021 році в рамках проєкту “Світське життя” чоловік розкрив кілька деталей. Він зазначив, що його серце зайняте, В’ячеслав перебуває в стосунках з акторкою серіалу “Перші ластівки” Анастасією Рулою.

“У мене є дівчина, з якою я досить довго в стосунках і ми живемо разом”, – поділився актор.

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва

Інтерв’юерка Катерина Осадча поцікавилась чи приймає В’ячеслав поради від знаменитих батьків, Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. На це чоловік відповів, що за потреби звертається по допомогу. За словами артиста, батько завжди дає йому найкращі поради, проте зіркова пара намагається не втручатись в особисті справи сина.

“І я за це дуже вдячний, тому що кожен має шукати свій акторський шлях”, – додав Хостікоєв.

Чим зараз займається В’ячеслав Хостікоєв

Нещодавно В’ячеслав з’явився у студії ранкового шоу “Сніданок з 1+1. Вихідний”. В ефірі Хостікоєв зачепив тему популярності та розповів про свою теперішню діяльність. Він зізнався, що статус члена відомої родини інколи заважає, адже на знімальному майданчику люди часто мають завищені очікування.

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва

“Але з іншого боку – це мотивація, тому що ти завжди маєш бути у тонусі. Коли я знайомлюсь з якимись компаніями, все спочатку “О, Хостікоєв”, а потім, коли я вже починаю з ними розмовляти – вони розуміють, що я звичайна нормальна людина”

Актор планує призупинити свою творчу діяльність. Наразі він допомагає Збройним силам України, волонтерить, а також активно бореться з російською пропагандою.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.