|
22.11.2023 19:48

Ірина Горова “одягнула” на себе 12 тисяч гривень і побігла худнути: Аніта Луценко надихає на неймовірне

Навіть погана погода не зупинить продюсерку Ірину Горову відмовитись від ранкової пробіжки. Вся річ у крутому костюмі, якому не страшні ні дощ, ні сніг, ні вітер.

Усі, хто стежить за життям колишньої дружини Потапа успішної продюсерки Ірини Горової, знають, що вона приділяє велику увагу своїй фізичній формі та активно займається спортом. У мікроблозі 45-річної бізнеследі можна знайти багато відеороликів, де вона показує свої тренування. А з недавнього часу Ірина почала займатися під керівництвом однієї з найпопулярніших професійних фітнес-тренерів та фахівців із схуднення в Україні, наставника кількох сезонів «Зважені та щасливі» Аніти Луценко, яка контролює кожен крок своєї підопічної.

Так, напередодні Ірина Горова оприлюднила у своєму Instagram кілька фотографій, які зробила перед тим, як вирушить на ранкову пробіжку. Щоб почуватися комфортно в прохолодний сніжний ранок, Ірина одягла костюм із останньої зимової колекції відомого спортивного бренду.

“Дуже крута форма для бігу”, – зазначила Горова.

Ірина Горова похизувалась костюмом за 12 тисяч гривень

Як з’ясувалося, двокольорова чорно-біла куртка та утеплені лосини належать відомому німецькому бренду Puma, що спеціалізується на випуску спортивного одягу, взуття та інвентарю. Вартість куртки на сайті компанії не сьогоднішній день складає – 8 990 гривень, а лосини коштували Ірині зі знижкою 2240 гривень.

Скільки коштує куртка Ірині Горової
Скільки коштують лосини Ірині Горової

Зазначимо, що у такій формі продюсерці не страшний ні дощ, ні сніг, ні вітер. Зазначимо, що це не єдина форма Ірини. На одному з відео, яке було записане під час ранкової пробіжки напередодні, Горова засвітилася у повністю чорній формі.

Ірина Горова на пробіжці

Нагадаємо, що нещодавно тренер Ірини Горової Аніта Луценко оприлюднила велику посаду в Instagram, де перерахувала всі свої досягнення, а також розкрила деякі невідомі факти про своє життя.