|
27.09.2020 20:20

Українська хатня робітниця й італійський мафіозі – дует, який здатний розпалити уяву і фантазію

Днями в українських Карпатах відзняли перші кадри італійсько-українського фільму «Коза Ностра», де головну героїню зіграє Ірма Вітовська.

Проєкт пройшов відбір престижного конкурсу в Римі – MIA TV Drama Series Pitching Forum, ще у 2017 році.

Сюжет фільму крутиться навколо хатньої робітниці з України Влади Кози, яка, завдяки своїй метикуватості та природній чарівності зможе завоювати симпатію Фредо, у минулому очільника італійської мафії, який щойно вийшов з тюрми і намагається налагодити стосунки в родині і клані.

У  взаємодії з членами родини, дітьми Фреда, де старший син — цинічний і брутальний Лука, мріє посісти татове крісло у синдикаті, молодший син Джанні, який вчиться у США на програміста і мріє вирватися зі звичного життя родини і дочка Франческа, феміністка-початківиця, що готова ігнорувати всі родинні правила і впроваджувати сучасні погляди на життя, − Влада знаходить потрібні ходи і компроміси.

Гуцульські музики

Водночас, вона ламає стереотипи про українців й італійців і показує – того, що нас об’єднує, набагато більше.

Це буде мікс із італійських хітів і гуцульських мотивів, зі смаком італійської пасти і українського борщу, серед спекотної Сицілії і мальовничих Карпат – глядачеві нудно не буде, − запевняє сценаристка фільму Анастасія Лодкіна.

Теплі осінні дні, кольорове різнобарв’я Карпат і гостинність місцевих мешканців сприяли успішним зйомкам сцен застілля під відкритим небом. Також планується зйомка у Сицилії та в Римі.

Сцена застілля