Коли митець переживає нерозділене кохання, народжуються шедеври

Молдавський співак Дан Балан належить до категорії чоловіків, яким не байдуже. Він чуттєвий, емоційний і тим цікавий. Нині артист зализує душевні рани і творить нові незвичні образи.

В український простір шоу-бізнесу Дан увірвався  у період свого життя, коли з Америкою не склалося, а додому  – було не цікаво. Тому Дан залюбки прийняв пропозицію українського каналу 1+1 стати тренером і суддею чергового сезону проєкту  «Голос країни»-9.

В результаті  сезон став найцікавішим за всю історію  існування шоу в Україні. Маю на увазі не учасників, – серед них завжди є яскраві, талановиті, більш чи менш підготовлені і самобутні, а тренерів.

Але, було б несправедливо усю заслугу приписувати лише Балану, бо була вона – ніжна, сексуальна, чарівна, професійна Тіна Кароль. Без неї нічого б не було… Не було б Данового : “Ти – моя кенгурушка”, після якого, як розповів продюсер шоу Володимир Завадюк, «пішла, побігла, поїхала історія їхніх відносин на «Голосі “.

Як натягнуту тятиву тримали в напрузі увагу глядачів і фанів зірки. Зворушені, вони в захваті спостерігали як на екрані народжується нове кохання. Незабаром головним питанням тисячі шанувальників стало – обміняються вони обручками чи ні?

Емоції шанувальників, які і так закипали, підігріла поява в тринадцятому ефірі «Голосу» мами Дана, яка неоднозначно натякнула: «Про всяк випадок, заспіваю весільну пісню». Це публіка сприйняла як благословення.

І ось недавно відкрилася правда: усе було піар ходом.

Дехто з прихильників артиста до цього часу відмовляється вірити у те, що все, що вони спостерігали по той бік екрану – млосні придихання, багатозначні погляди, ненароком кинуті слова один одному, які, за класикою жанру, мали розуміти лише закохані, – усе, що так лоскотало уяву і збурювало еротичну фантазію, просто гра. Звичайна гра двох хороших акторів.

Але чи насправді все було тільки грою?

Колись, можливо, ми про це дізнаємося. Але не скоро, бо своє особисте, а надто, якщо зранило душу, навіть зірки тримають при собі – вони  також просто люди.

А, крім того, флер таємничості  навколо цієї історії ще довго буде тримати зірок на хвилях популярності.

Але життя продовжується і нещодавно Дан Білан виклав у свій Іnstagram ролик до треку Crezy Loop «This Love We Breathe», в якому постав у новому незвичному образі – напівлюдина, напіврептилія (образ доповнюють окуляри), яка  танцює на тлі Молочного шляху. Навіть не танцює, плавно рухається в повній одинокості.

Трохи раніше Дан презентував ще один образ: танцюриста на електричних проводах. Там він уже частково заховався за неоновими підсвітками свого сценічного костюму і за тими самими окулярами. Натомість у новому образі відчувається повна втеча від сторонніх очей у себе, свій внутрішній світ, у свої переживання.

Підписникам експеримент сподобався. І не дивно, адже давно відомо, що найкращим  часом для митця є період переживання нерозділеного кохання. У такий час народжуються шедеври.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.