Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Напевно, важко знайти дитину українських зірок, яка б була настільки відомою, попри те, що жодного відношення до шоу-бізнесу взагалі немає. Але варто відмітити, що для цього Ірина Горова, матір хлопчика, зробила все необхідне. Адже він постійно її супроводжує на різноманітні заходи, світиться на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і також стає героєм її інтерв’ю, які вона дає часто.

Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа

Саме заради нього екс-подружжя свого часу зберегло максимально хороші стосунки, і зробила його дитинство гармонійним та наповненим щастям. Олексій багато днів проводив лише у оточенні свого спадкоємця, не дозволяючи втручатись у цей простір ні колишній обраниці, ні Насті Каменських.

Так само Андрій в усіх своїх коментарях пресі намагався максимально розмита говорити про свого батька, стосунки батьків, відносини зі своєю мачухою. Але зараз він вже набагато сміливіший навіть на камеру. Не так давно Ірина публікувала відео, на якому показала, як хлопець підколов Лесю Нікітюк, і там, розгубившись, просто підіграла.

У зв’язку з цим Ірина нещодавно показала свого сина, який вже перетворився на юнака з модною зачіскою, як у корейських акторів в до рамах, важким чоловічим поглядом, завидним зростом та якісним одягом.

Також продюсерка відзначила хороше почуття гумору у Андрія, але ця його риса була помітна з самого дитинства, коли він спілкувався з батьками на камеру, адже хлопчик у цьому питанні ніколи не стримував себе.

Нагадуємо, що не так давно Андрій самостійно відповів на питання журналістів стосовно погіршення його стосунків з батьком. За його словами, насправді нічого такого немає, і вони добре спілкуються як і раніше. Втім, глядачі підозрюють, що це все ж таки може бути неправдою.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.